Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ξεσηκωμός στο Βόλο – Όλοι στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας!

Απειλούν να κλείσουν την είσοδο την πόλης και να αποκλείσουν το λιμάνι. Ζητούν να αποσυνδεθεί η καλή πορεία της ομάδας από τις όποιες εύθυνες του Αχιλλέα Μπέου.

Όπως δήλωσε στο Νewsit o εκδότης της καθημερινής εφημερίδας “Nέος Τύπος”  της Μαγνησίας Κώστας Καραβασίλης “η κοινωνία του Βόλου είναι ανάστατη. Το πληροφορηθήκαν στις 5.00 το πρωί όπως και οι παίκτες. Ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά καθώς θα υποβάλλουν έφεση μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη και η ΟΥΕΦΑ θα περιμένει την απόφαση του εφετείου. Οι οπαδοί της Λάρισας πανηγυρίζουν γιατί ανεβαίνει η ομάδα τους μαζί με τον Πανσεραϊκό μετά την πτώση και της Καβάλας. Ο κόσμος ρίχνει ευθύνες έμμεσα στον Γερουλάνο και άμεσα στον πρωθυπουργό ο οποίος λένε πως παρενέβη πιεζομενος από βουλευτές της Λάρισας. Τώρα οργανώνονται κινητοποιήσεις και σύμφωνα με τις πληροροφορίες θα κλείσουν το λιμάνι και την είσοδο του Βόλου. Φυσικά θα γίνουν πορείες και διαδηλώσεις και όπως λέει ο κόσμος οι κινητοποιήσεις θα φτάσουν στα ακρα”.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΠΕΟΥ
Σύμφωνα με τον κύριο Καραβασίλη “ο κόσμος στον Βόλο έχει αποσυνδέσει την ομάδα από τον Μπέο, ο οποίος έκανε οτι έκανε και θα κριθεί από τη δικαιοσύνη, αλλά δε φταίει ο Ολυμπιακός Βόλου. Είναι μια ομάδα με καλή πορεία σε όλο το περυσινό πρωτάθλημα και η πορεία της στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις ήταν πάρα πολύ καλή. Η υπόθεση Μπέου θα κριθεί στα δικαστήρια, η ομάδα όμως και οι οπαδοί δε φταίει σε τιποτα και ο κόσμος λέει πως η απόφαση είναι άδικη.

ΟΛΟΣ Ο ΒΟΛΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
“Ολος ο Βόλος είναι στο πλευρό της ομάδας, μιλάμε για περισσότερους από 30.000 με 40.000 φιλάθλους. Ακομη και αυτοί που βρίσκονται στην περιφέρεια της Μαγνησίας θα έρθουν στο Βόλο για συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις”.

Aκούστε τι δήλωσε στο NewsIt ο εκδότης της εφημερίδας ”Νέος Τύπος”

Ο πρόεδρος της θεσσαλικής ΠΑΕ, Γιώργος Τόρρης, μιλώντας από το Λουξεμβούργο που βρίσκεται με την ομάδα χαρακτήρισε “άδικη την απόφαση που βγήκε σε κάποια υπόγεια της Σούπερ Λιγκ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υποβιβάστηκαν Ολυμπιακός Β. και Καβάλα – Μπέος και Ψωμιάδης εκτός ποδοσφαίρου εφ΄ όρου ζωής

 

“Μάχη” Ευρώπης για τον Ολυμπιακό Β. στη σκιά του υποβιβασμού

 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε