Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ξέσπασε η σύζυγος του Τότι! “Κάρφωσε” Σπαλέτι και Παλότα

ΦΩΤΟ twitter/@TerrinoniL
ΦΩΤΟ twitter/@TerrinoniL

H Ίλαρι Μπλάζι δεν “μάσησε” τα λόγια της σε συνέντευξη που έδωσε στην Gazzetta dello Sport, με αφορμή τα γενέθλια του συζύγου της, Φραντσέσκο Τότι, ο οποίος συμπληρώνει αύριο σαράντα χρόνια ζωής.

Η Μπλάζι “κάρφωσε” τον προπονητή της Ρόμα, Λουτσιάνο Σπαλέτι, αλλά και τον πρόεδρο του συλλόγου, Τζέιμς Παλότα, για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκαν αμφότεροι στον Τότι πριν από λίγους μήνες, σχετικά με τη συνέχιση ή όχι της καριέρας του “Capitano”.

“Να απομακρύνεις τον Φραντσέσκο από την Τριγκόρια, είναι σαν να τον διώχνεις από το σπίτι του. Ο Σπαλέτι σε αυτή την περίπτωση φέρθηκε σαν ένας μικρός άνθρωπος. Είναι η αλήθεια. Τέλος. Ξέρει να λέει λόγια αλλά μόνο λόγια. Δεν γνωρίζει να διαχειριστεί τον παράγοντα άνθρωπο. Του δίνω έναν χαμηλό βαθμό. Πολύ χαμηλό”, ανέφερε αρχικά η σύζυγός του για τον 58χρονο τεχνικό, ενώ για τον πρόεδρο της ομάδας δήλωσε: “Έλεγε πως το σώμα του Τότι δεν κάνει πια αυτό που λέει η σκέψη. Του απαντάω: Ναι, αλλά και η σκέψη πρέπει να εκλογικεύει αυτό που παράγει πριν γίνει λόγος”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε