Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ξέσπασε ο Γκοβού – “Σταματήστε τα ψέμματα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με σκληρή ανακοίνωση κατά των γαλλικών ΜΜΕ ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού ζητά να σταματήσει η παραπληροφόρηση εις βάρος του.

Αναλυτικά η δήλωση του Γάλλου επιθετικού:

“Αρκετά πια! Από την τιμωρία μου, μέχρι τον τραυματισμό ενός οδηγού μηχανής έκανε την παραπληροφόρηση να συνεχιστεί και το να είμαι θέμα τις τελευταίες εβδομάδες είναι μη αποδεκτό και προσβάλει την εικόνα, επηρεάζει την οικογένεια μου και ειδικά εγώ δεν μπορώ να το δεχτώ. Παρά τα όσα έχουν ειπωθεί δεν έχω τιμωρηθεί από την ομάδα μου για την συμπεριφορά μου. Χθες σαν απλός πολίτης, κατέβηκα από το όχημα μου για να βοηθήσω έναν οδηγό που έπεσε από το μηχανάκι του.

Έχω να προσφέρω πολλά στην ομάδα μου και στο γαλλικό ποδόσφαιρο και θέλω αυτό το θέμα με τους ψευδείς ισχυρισμούς να σταματήσει. Εγώ είμαι το θύμα. Θέλω να δουλεύω ήρεμος και σας ζητώ ταπεινά να με σέβεστε. Μιλώντας για σεβασμό καλώ όλους τους Γάλλους δημοσιογράφους που πήραν αυτές τις ψευδείς ειδήσεις από την Ελλάδα να διαβάσουν την Χάρτα της 24ης Νοεμβρίου 1971(κανόνες δεοντολογίας) και ειδικά το άρθρο, 3, 5 και 6”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε