Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ξέσπασε στο τέλος – Επιστροφή στις νίκες και στην κορυφή

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Ξάνθη για 78 λεπτά αλλά πετυχαίνοντας τρία γκολ στο τέλος συνδύασε με “πάρτι” την επιστροφή του στην κορυφή.

Το LIVE του αγώνα

Με την Ξάνθη να έχει αποκλειστικά αμυντικούς προσανατολισμούς και τον Παναθηναϊκό να στερείται, λόγω και των πολλών απουσιών, σε φαντασία και δημιουργικότητα, το πρώτο ημίχρονο κύλησε με μία μόνο ευκαιρία. Η κεφαλιά του Κλέιτον στο 17΄πέρασε μόλις άουτ, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν.

Οι “πράσινοι” απέκτησαν περισσότερη ενέργεια, ανέβηκαν πιο ψηλά στο αγωνιστικό χώρο και παράλληλα έδωσαν την ευκαιρία στην Ξάνθη να ξεδιπλώσει τις αρετές της στην αντεπίθεση. Ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία αλλά οι ευκαιρίες έρχονταν και από τις δύο πλευρές. Τελικά οι γηπεδούχοι λυτρώθηκαν στο 78΄ όταν μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Χριστοδουλόπουλου, ο Τοτσέ έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Τη νίκη για τον Παναθηναϊκό “κλείδωσε” ο Καραγκούνης με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ στο 89΄, ενώ στις καθυστερήσεις ο Πετρόπουλος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Παναθηναϊκός(Φερέιρα):
 Καρνέζης, Μαρίνος, Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Βιτόλο, Ζέκα, Μαυρίας, Κλέιτον, Τοτσέ. 

Ξάνθη(Ουζουνίδης)
: Βιβιανί, Μπέρτος, Εντιμάρ, Στάσιακ, Κομεσίδης, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Βλαχοδημο, Πόι, Μάνταλος, Μαρκόφσκι. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε