Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ξέσπασμα Χιμένεθ και “γκάζια” για την άμυνα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του έκανε ο προπονητής της ΑΕΚ την Τετάρτη για τα αμυντικά λάθη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πρόβλημα με Λαγό. Συνάντηση Αδαμίδη-Μπιτσαξή.

Τα βρίσκει με ΟΑΚΑ – Εξετάζει Ριζούπολη

Έχει γίνει συνήθεια τον τελευταίο καιρό ο Μανόλο Χιμένεθ να τα ψέλνει στους παίκτες του για την αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ, ωστόσο στην προπόνηση της Τετάρτης ο Ισπανός ανέβασε τους τόνους αναφερόμενους ειδικά σε συγκεκριμένους παίκτες που έκαναν λάθη στα γκολ του Παναθηναϊκού την περασμένη Κυριακή.

 
“Από εδώ και πέρα όποιος έχει ενοχλήσεις και δεν είναι 100% έτοιμος θα φεύγει από την προπόνηση και δεν θα παίζει. Δεν θέλω να ξαναδώ αυτά που έχουν γίνει. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό φάγαμε τρία γκολ από έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όσους προσπάθησαν. Θέλω να είστε πρώτα αμυντικοί και μετά οτιδήποτε άλλο. Πρώτα να μαρκάρετε σωστά, αυτή είναι η δουλειά σας. Να είναι σωστοί αμυντικοί και τα άλλα μετά” είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Παράλληλα με ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο αποχώρησε από την προπόνηση της Τετάρτης ο Παναγιώτης Λαγός . Ο Έλληνας μέσος εγκατέλειψε το πρόγραμμα περισσότερο για προληπτικούς λόγους και από την Πέμπτη θα ξέρει ο Μανόλο Χιμένεθ αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Πάντως ο αριστερός μπακ-χαφ δεν υπολογίζεται ούτως ή άλλως για το ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο καθώς είναι τιμωρημένος.

 
Οι “κιτρινόμαυροι” με επικεφαλής τον Σταύρο Αδαμίδη επισκέφθηκαν την Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Ελπίδα” και μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά.
 
“Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που έχει συνεχές πολιτιστικό και κοινωνικό έργο. Θέλουμε να είμαστε κοντά στα παιδιά που δίνουν μάχη και θα είμαστε εδώ για ό,τι χρειαστούν”, δήλωσε ο Σταύρος Αδαμίδης, ενώ ο Τραϊανός Δέλλας είπε: “Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τα παιδιά αυτά που δίνουν μία πολύ σημαντική μάχη. Θέλω να ευχηθώ να έχουν την υγεία τους και με τη βοήθεια του Θεού να ξεπεράσουν όλα τα προβλήματά τους. Κουράγιο στις οικογένειές τους. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν τέτοιες νοσοκομειακές εγκαταστάσεις και θέλω να συγχαρώ τη κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε