Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ξόρκισε τον κακό της δαίμονα – Στην κορυφή των πλέι οφ η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λεονάρντο ήταν αρκετή στην Ένωση για να νικήσει για πρώτη φορά φέτος τον Ολυμπιακό Βόλου και να ανέβει στην πρώτη θέση του μίνι πρωταθλήματος.
Δείτε το LIVE του αγώνα

Το πάθημα στα δύο ματς της κανονικής διάρκειας έγινε μάθημα στους παίκτες της ΑΕΚ που δεν άφησαν αυτή τη φορά χώρους στον Ολυμπιακό Βόλου και προτίμησαν να ελέγξουν το ρυθμό και να φτάσουν στην πολύτιμη νίκη.

 
Η ήττα του Παναθηναϊκού πολλοί θα περίμεναν ότι θα έδινε αέρα από την αρχή στην Ένωση αλλά αυτό δεν έγινε. Το ματς ήταν κακό στο πρώτο μέρος και απλά μέτριο στο δεύτερο.
 
Η φάση που όπως αποδείχθηκε έκρινε το ματς έγινε στο 37′ όταν ο Λεονάρντο κέρδισε πέναλτι από άτσαλο μαρκάρισμα του Σέλεζι και ένα λεπτό αργότερα νίκησε από τα 11 βήματα τον Γιακούποβιτς .
 
Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να αντιδράσει μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου και μάλιστα θα μπορούσε να πάει και με δύο γκολ στην πλάτη αν ο Μπαχά ήταν εύστοχος στο διαγώνιο σουτ που επιχείρησε στις καθυστερήσεις.
 
Στο ημίχρονο του αγώνα οι πρωταθλητές Ελλάδος στο χάντμπολ, παίκτες της ΑΕΚ έκαναν το γύρο του θριάμβου και γνώρισαν την αποθέωση από τους οπαδούς τους.
 
Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ δεν απειλήθηκε καθόλου και θα μπορούσε σε δύο περιπτώσεις να είχε καθαρίσει το ματς. Και στις δύο πρωταγωνιστής ήταν ο Μπαχά. Ο Αλγερινός στο 70 έκανε την προβολή από πλεονεκτική θέση αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ και στο 84′ με εξαιρετική κίνηση σημάδεψε το δοκάρι.

ΑΕΚ: Σάχα, Λαγός, Δέλλας, Μανωλάς, Γεωργέας, Ντιόπ, Μίτσελ, Μάκος, Λεονάρντο (61′ Καφές), Λυμπερόπουλος (34′ Γκερέιρο), Μπαχά (86′ Μπλάνκο)

Ολυμπιακός Βόλου: Γιακούποβιτς, Ρόκας (90′ Νέμεθ), Σανκαρέ, Τομάς, Ζέλεσι, Μητρόπουλος, Άλβαρες, Μπρέσκα, Ακόστα, Μόνχε (46′ Σολάκης), Μαρτίν

Η Βαθμολογία των πλέι οφ (μετά την 1η αγωνιστική)

1. ΑΕΚ 4
2. ΠΑΟΚ 3
3. Παναθηναϊκός 3
4. Ολυμπιακός Βόλου 0

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε