Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Ξύλο”, αποβολές και αυτογκόλ στο Καυτανζόγλειο – Νίκησε και έμεινε στην κορυφή ο Ηρακλής

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Το ματς είχε χαρακτήρα “ντέρμπι” και τα όσα έγιναν στο γήπεδο το απέδειξαν. Ο Ηρακλής νίκησε χάρη στο αυτογκόλ του Κουζέν ενώ η Λάρισα διαμαρτύρεται για πέναλτι πάνω στον Μπλάζεκ. Με 10 παίκτες τελείωσαν τον αγώνα οι δύο ομάδες.

Ο Ηρακλής έχει κάνει ονειρεμένο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Έφτασε στους 7 βαθμούς μετά από 3 αγώνες και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Αν και δεν ήταν καλύτερος από την ΑΕΛ πήρε αυτό που ήθελε μετά από ένα ματς με πολλά νεύρα.


Η Λάρισα ξεκίνησε δυνατά το ματς είχε τον έλεγχο του ρυθμού και έφτανε με σχετική ευκολία στην περιοχή του Ελευθερόπουλου, ο οποίος όμως ήταν σε ετοιμότητα όσες φορές κι αν χρειάστηκε.
 
Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Ηρακλής ευτύχισε να προηγηθεί στο 29′. Ο Λίμα εκτέλεσε φάουλ και ο Κουζέν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
 
Το αυτογκόλ επηρέασε τους παίκτες της Λάρισας που δεν μπόρεσαν στα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου μέρους να απειλήσουν. Αντίθετα ο Ηρακλής σκόραρε στο 45′ όμως το γκολ του Ιάκομπ ακυρώθηκε για φάουλ πάνω στον Νταμπίζα.
 
Στο δεύτερο μέρος τα νεύρα έκαναν την εμφάνιση τους. Ο Ιάκομπ είχε κοκορομαχίες με τους Νταμπίζα και Ταυλαρίδη με αποτέλεσμα να υπάρχει συχνά γκρίνια προς τον διαιτητή.
 
Αυτός που την πλήρωσε ήταν ο Ταυλαρίδης που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Ιάκομπ.
 
Πριν την αποβολή η Λάρισα διαμαρτυρήθηκε δικαίως για πέναλτι του Χοσέμι πάνω στον Μπλάζεκ αλλά ο Χαραλαμπίδης δεν υπέδειξε τίποτα.
 
Στις καθυστερήσεις ο Μπλάζεκ πάτησε τον Παπαστεριανό, ο Πίτου Γκαρσία ζήτησε τα ρέστα και ο ρέφερι τον απέβαλε.
 
Η Λάρισα γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη δεν έχει δεχθεί γκολ από αντίπαλο.

Ηρακλής: Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Λίμα, Κατσαμπής, Χοσέμι, Ντάνι, Παπαστεριανός, Κομπαγιάσι (75′ Στζοτ), Σίσιτς, Μάρα (59′ Πίτου Γκαρσία), Ιάκομπ.

Λάρισα: Βιέρα, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Γκέρεμι (70′ Μακίνουα), Κουζέν, Μετίν (67′ Σίμιτς), Ρομέου, Βελάσκο (85′ Ταλ), Κανόμπιο, Μπλάζεκ.


Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε