Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κα – ΜΠΟΡΑ στο Κλεάνθης Βικελίδης

Ο Κάμπορα έφτασε τα οχτώ γκολ στο πρωτάθλημα και οδηγεί τον Άρη
Ο Κάμπορα έφτασε τα οχτώ γκολ στο πρωτάθλημα και οδηγεί τον Άρη, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Έβρεξε γκολ στη Θεσσαλονίκη, με τον Άρη να κερδίζει με 4-2 τον Ηρακλή και να ανεβαίνει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. 

Κάμπορα και Κάλβο σκόραραν δύο φορές και οδήγησαν τους κίτρινους στην τρίτη συνεχόμενη νίκη τους. Ο Ηρακλής κατέρρευσε στο δεύτερο μέρος και γνώρισε την ένατη φετινή του ήττα. Κομβικό σημείο του αγώνα το γκολ του Κάλβο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Μετά από ένα στείρο πρώτο μισάωρο ο Άρης ήταν αυτός που ευτύχισε να προηγηθεί. Ο Κόκε έκανε όλη τη δουλειά σούταρε, ο Μπαντής απέκρουσε ασθενώς και ο Κάμπορα που βρέθηκε στην κατάλληλη θέση άνοιξε το σκορ.

Στο 39΄ο Ηρακλής απάντησε. Ο Επστάιν με απευθείας εκτέλεση φάουλ και αφού η πορεία της μπάλλας μπέρδεψε τον Σηφάκη κατάφερε να ισοφαρίσει. 

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Κόκε ήταν και πάλι δημιουργός, με τον Κάλβο να χρίζεται σκόρερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ένα δίλεπτο ήταν αρκετό για τον Άρη. Στο 54′ ο Κάμπορα χύπησε για δεύτερη φορά με τον Κόκε να δίνει την τρίτη ασίστ του στο ματς.

Ένα λεπτό αργότερα ο Κάλβο πέρασε όμορφα την μπάλα πάνω από τον Μπαντή και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1.

Το μόνο που κατάφερε ο Ηρακλής ήταν να μειώσει στο τελικό 4-2 με τον Μιλάνο στο 87′.

Άρης: Σηφάκης, Νέτο, Αράνο, Κουλουχέρης, Ρονάλντο, Ναφτί, Κάλβο(79′ Χαβίτο), Κόκε, Κάμπορα, Πρίττας (69′ Νάτσο Γκαρσία) , Ντέιλι.

Ηρακλής: Μπαντής, Μάρτος, Κατσαμπής, Σαρακατσάνος, Ιωαννίδης, Παπαστεριανός (67′ Κονέ), Ηλιάδης, Μπόσνιακ(78′ Βουτσιάς), Μιλάνο, Επστάιν, Ιάκομπ( 81′ Βέλλιος). 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε