Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Καφές: “Νίκη και μόνο νίκη”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

O αρχηγός της ΑΕΚ, θεωρεί ότι οι πιθανότητες για τη νίκη επί της Χάιντουκ είναι πολλές, απέναντι στην ασθενέστερη ομάδα του ομίλου, όπως θεωρεί τον σύλλογο της Κροατίας.

“Έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες για νίκη εντός έδρας, απέναντι στη λογικά πιο αδύνατη αντίπαλο, σε σχέση με τις άλλες δύο. Αν τα καταφέρουμε, διότι τίποτα δεν είναι εύκολο, θα έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα που θα μας βοηθήσει για τη δυσκολότερη συνέχεια”, δήλωσε ο Έλληνας μέσος, στο περιοδικό “Active” της “SportDay”, για την πρώτη αναμέτρηση στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ, την Πέμπτη.

Ο μέσος της “ένωσης” ανέλυσε και τις υπόλοιπες αντιπάλους της ομάδας του στη διοργάνωση: “Η Ζενίτ είναι πολύ δυνατή, προχώρησε σε ακριβές μεταγραφές και έχει ενισχυθεί με πολύ καλούς παίκτες. Η Άντερλεχτ, επίσης, έχει μεγάλη εμπειρία, με συχνές παρουσίες στο Τσάμπιονς Λιγκ και είναι δεδομένο ότι δεν θα έχουμε καθόλου εύκολο έργο στον όμιλο.
Και οι τρεις αντίπαλοι θέλουν προσοχή και πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να αντεπεξέλθουμε. Νομίζω ότι η Ζενίτ έχει προβάδισμα και οι υπόλοιπες τρεις θα παλέψουν για τη δεύτερη θέση”.

Βέβαια, ο Παντελής Καφές, επεσήμανε ότι ο,τι και να λένε οι προβλέψεις και οι αναλύσεις: “Όλα θα κριθούν στο γήπεδο. Μπορούμε να τα πάμε καλά και στους τρεις στόχους. Κάθε διοργάνωση είναι σημαντική για μας και οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο Europa League. Να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες για να προχωρήσουμε και να διακριθούμε”, κατέληξε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε