Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Και Σπανούλης και ΜακΙντάιρ!

Και Σπανούλης και ΜακΙντάιρ!

Μετά την πρόταση-μαμούθ στον Βασίλη Σπανούλη ο Ολυμπιακός δίνει άλλα τρία εκατ. δολάρια για να κάνει δικό του για δύο χρόνια τον Τέρελ Μακ Ιντάιρ. Προς Ατλάντα οδεύει ο Τσίλντρες.

Προς Ατλάντα οδεύει ο Τσίλντρες

Στη συνάντηση που είχαν τα “αφεντικά” της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, με τον μάνατζερ του Αμερικανού γκαρντ, Μαρκ Σπίτζερ, επισημοποίησαν το ενδιαφέρον τους και αναμένουν την απάντηση. Η περίπτωση του ΜακΙντάιρ έχει αρκετές ιδιαιτερότητες, καθώς όποιος θέλει τον παίκτη πρέπει να δώσει στην Σιένα, στην οποία και ανήκει, 250 χιλιάδες δολάρια μέχρι τις 30 Ιουνίου, προκειμένου να καλύψει το μπάι άουτ. Αν αυτή η ημερομηνία περάσει, τότε ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να διαπραγματευτεί απευθείας με την ιταλική ομάδα την απόκτηση του 32 ετών γκαρντ.

 
Η απόκτηση του ΜακΙντάιρ δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση του Βασίλη Σπανούλη, αφού στόχος των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι και οι δύο παίκτες. Επίσης στο παιχνίδι και για τους δύο άσους είναι και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δεν αποκλείεται να κάνει σύντομα την δική του πρόταση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε