Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

“Και δύο μέρες να παίζαμε δεν θα το παίρναμε”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Βασιλόπουλος είπε την πικρή αλήθεια ενώ ο Παπαλουκάς έδωσε το μήνυμα για το πρωτάθλημα, κατά την άφιξη του Ολυμπιακού από το Παρίσι.

Ο Παναγιώτηςε Βασιλόπουλος ήταν αυτός που αποτύπωσε με τον πλέον γλαφυρό τρόπο την εικόνα του τελικού της Ευρωλίγκας: 

“Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να διεκδικήσει πάρα πολλά και να το πάρει. Ο χθεσινός Ολυμπιακός με τον τρόπο που παίξαμε δεν μπορούσε να διεκδικήσει τίποτα. Και δύο μέρες να παίζαμε δεν πιστεύω ότι θα κερδίζαμε.

 
Κακά τα ψέμματα ξεκινήσαμε πολύ άσχημα. Δώσαμε την ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα να κάνει το παιχνίδι της και να παίξει όπως ξέρει. Εμείς κυνηγήσαμε το σκορ με αποτέλεσμα να χάσουμε.”

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς από την πλευρά του δήλωσε ότι για να φτάσει ο Ολυμπιακός στην κατάκτηση του τίτλου θα πρέπει να αλλάξει συμπεριφορά.

“Μπήκαμε πολύ χαλαρά στο παιχνίδι. Θεωρώ πάντως ότι το τελικό σκορ μας αδικεί και δεν είναι συμβατό με την εικόνα που έχουμε σαν ομάδα. Η Μπαρτσελόνα έπαιξε καλύτερα, ήθελε περισσότερο το παιχνίδι και κατάφερε να το κερδίσει δίκαια. Πλέον επιστρέφουμε στην Ελλάδα, έχοντας μόνο μιάμιση μέρα για να ξεκουραστούμε, καθώς μπροστά μας υπάρχει ο βασικός στόχος της χρονιάς, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για να καταφέρουμε να το κατακτήσουμε θα πρέπει να αλλάξουμε τη συμπεριφορά μας.”

Ο Γιάννης Μπουρούσης αναφέρθηκε στο κακό ξεκίνημα της ομάδας:

“Υπάρχει απογοήτευση και στενοχώρια. Παίξαμε δύο παιχνίδι στον Final Four. Στον τελικό δεν τα καταφέραμε και στον ημιτελικό περάσαμε δύσκολα. Κάναμε κακό ξεκίνημα στο παιχνίδι το οποίο το πληρώσαμε. Γενικότερα, τον τελευταίο 1,5 μήνα ξεκινάμε άσχημα στα ματς. Άλλα παιχνίδια καταφέρνουμε να τα γυρίσουμε και άλλα όχι.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε