Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Και... επισήμως διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τη “Petit Chateau”

Και... επισήμως διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τη “Petit Chateau”
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 14.09.2011 | 21:24
Πρώτη δημοσίευση: 14.09.2011 | 21:24

Η Ένωση ανακοίνωσε το ενδιαφέρον της “Petit Chateu” για την αγορά μειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ και ξεκαθάρισε ότι περιμένει τους εκπροσώπους της στην Ελλάδα, προκειμένου να μην επαναληφθούν άσχημες εμπειρίες του παρελθόντος!

Χιμένεθ: Παιχνίδι που θα μας δώσει δύναμη και πρεστίζ

Μετά από τις δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή της ΑΕΚ, Γιώργου Κωνσταντινίδη
και το μπάχαλο που δημιουργήθηκε λόγω της σχετικής διάψευσης από τη διοίκηση νωρίτερα, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ να κάνει γνωστό ότι οι διοικούντες την ΑΕΚ βρίσκονται σε επαφές με την “Petit Chateau SRL” για την αγορά μειοψηφικού πακέτου μετοχών.
 
H ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
 
“H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι βρίσκεται σε επαφές με την Petit Chateau SRL για την αγορά μειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ.
 
Περιμένουμε τους εκπροσώπους της εταιρίας στην Ελλάδα για να συζητήσουμε από κοντά και να διαπιστώσουμε τις ακριβείς προθέσεις τους για την ΑΕΚ.
 
Θα γίνει ενδελεχής έλεγχος για τον οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο να επενδύσει στην ομάδα μας ώστε να αποφύγουμε τις άσχημες εμπειρίες του πρόσφατου παρελθόντος.
 
Με μόνο γνώμονα το συμφέρον της ΑΕΚ θα προχωρήσουμε βήμα βήμα τις συζητήσεις με τους εκπροσώπους της Petit Chateau και θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ για την πορεία των συζητήσεων”


   Διαδώστε αυτό το άρθρο