Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Και η Φιορεντίνα για Νίνη

Οι εμφανίσεις του Νίνη κόντρα στην Ρόμα έχουν ανεβάσει στα ύψη τις μετοχές του
Οι εμφανίσεις του Νίνη κόντρα στην Ρόμα έχουν ανεβάσει στα ύψη τις μετοχές του, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ακόμη ένας ευρωπαϊκός σύλλογος στρέφει το βλέμμα του πάνω στον Σωτήρη Νίνη. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα οι βιόλα ενδιαφέρονται για το νεαρό άσο του Παναθηναϊκού.

Η εμφάνιση του Νίνη στο ματς με την Ρόμα στο Ολίμπικο έχει εντυπωσιάσει τους πάντες. Ή ιταλική ιστοσελίδα sport.tiscali.it αναφέρει ότι η Φιορεντίνα εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Έλληνα μέσου.

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Πανταλέο Κορβίνο με δηλώσεις του τόνισε ότι η Φιορεντίνα πάντα ψάχνει νέα ταλέντα και ένας από αυτούς είναι και ο Νίνης.

Η ιστοσελίδα αναφέρει χαρακτηριστικά:
 
“Ο νεαρός μέσος που κλείνει τα 20 του χρόνια στις 3 Απριλίου, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην πρόσφατη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρόμα στο Ολίμπικο. Γεννήθηκε στην Αλβανία και μετακόμισε με την οικογένειά του στην Ελλάδα. Προερχόμενος από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα στα 17 του.

Πριν από δύο χρόνια έκανε το ντεμπούτο του και με την Εθνική Ελλάδας στο φιλικό κόντρα στην Κύπρο, σημειώνοντας ένα γκολ και έγινε σε ηλικία 18 ετών και 46 ημερών ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της χώρας του. Το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό λήγει το 2012, αλλά δεν θα έλεγε όχι σε μια εμπειρία στο ιταλικό πρωτάθλημα.”

Έτοιμος ο Λέτο – Βασικός ο Ρουκάβινα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε