Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Και η…κατρακύλα συνεχίζεται – “Έκλεψε” βαθμό στην Κέρκυρα ο ΠΑΟ!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Άλλη μία τραγική εμφάνιση από τον Παναθηναϊκό που έμεινε στο 0-0 με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων κάνοντας την πρώτη του και μοναδική ευκαιρία στο 87΄. Εκτός τόπου και χρόνου ο Φερέιρα δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Άξιζε κάτι παραπάνω η ομάδα του Μάντζιου που έμεινε για 6ο σερί ματς αήττητη.

Το LIVE του αγώνα

Ο φετινός Παναθηναϊκός έχει βαλθεί να κάνει όλο τον κόσμο να αναρωτιέται κάθε φορά πόσο χειρότερα μπορεί να παίξει. Κι όμως η εικόνα της ομάδας του Ζεσουάλδο Φερέιρα εξακολουθεί να χειροτερεύει από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Οι “πράσινοι” άφησαν άλλους δύο βαθμούς στην Κέρκυρα ή καλύτερα, κατάφεραν να πάρουν έναν βαθμό από την ομάδα του Άκη Μάντζιου η οποία διεύρυνε το αήττητο σερί της στα έξι ματς.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά το ματς και στο πρώτο δεκάλεπτο είχε τρεις φάσεις για γκολ. Ο Παναθηναϊκός σιγά σιγά κατάφερε να ισορροπήσει και έκανε την πρώτη του τελική προσπάθεια με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου στο 28΄. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και έγιναν μόνο δύο καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στο 82΄ο Καρνέζης νίκησε τον Καραλή και στο 87΄ο Αναστασόπουλος έδιωξε δύσκολα στο σουτ του Κουίνσι.

Μετά από 10 αγωνιστικές το “τριφύλλι” έχει 13 βαθμούς με μόλις τρεις νίκες και μένουν όλοι ξανά να αναρωτιούνται: “πάει πιο κάτω”;

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, πάντως, με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova αμέσως μετά το τέλος του αγώνα τόνισε:
«Δεν σημειώσαμε κάποιο τέρμα, αν και ελέγξαμε τον ρυθμό στον τον αγώνα και είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Εκεί οφείλεται η ισοπαλία. Δε μπορεί να πεις πως δεν δούλεψε η ομάδα αλλά υπάρχουν πολλοί παίκτες που είναι κουρασμένοι και ειδικά για τους νέους αυτό είναι δύσκολο να το χειριστούν. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Έχουμε και 8 παίκτες εκτός και αυτό σίγουρα επηρεάζει και μας δυσκολεύει. Τώρα πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και με πολύ δουλειά να πάρουμε την νίκη στον επόμενο αγώνα» .

Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Ηλιάδης, Αγρίτης(69’ Καραλής), Μπάρκογλου, Λεόν(90’ Κρητικός), Έντερ, Γιάντσης(79’ Τσόκανης), Κοντοδήμος Ζουμπουλάκης 

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Μαρίνος, Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Λαγός, Ζέκα (Μαυρίας), Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι, Φορναρόλι(60’ Πετρόπουλος) 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε