Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Και ο Καρεμπέ στο “Γ. Καραϊσκάκης”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ακόμα ένας αγαπημένος παίκτης των φιλάθλων του Ολυμπιακού θα δώσει το παρών στο φιλικό κατά της φτώχιας, στις 14 Δεκεμβρίου.

Όπως έκανε γνωστό η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ, ο Γάλλος βετεράνος, επιβεβαίωσε την παρουσία του στο φιλικό καθώς δέχθηκε πρόσκληση τόσο από τον Ολυμπιακό, όσο και από πρώην συμπαίκτη και συμπατριώτη του, Ζινεντίν Ζιντάν.
Έτσι λοιπόν, μετά τους Ζιντάν, Ρονάλντο, Ντρογκμπά, Νέντβεντ, Κοβάτσεβιτς, Τζόρτζεβιτς, Γιαννακόπουλο, Γεωργάτο, Αμανατίδη, Ανατολάκη, Αλεξανδρή και Νινιάδη, προσθέστε και αυτό του Κριστιάν Καρεμπέ. Και ακόμη έχουμε να ακούσουμε πολλά ονόματα.
 
Η ανακοίνωση:
 
“Ο Κριστιάν Καρεμπέ επιβεβαίωσε σήμερα την παρουσία του στον 8ο αγώνα κατά της φτώχειας (Φίλοι Ζιντάν, Ρονάλντο – All Stars ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ), που θα διεξαχθεί στο στάδιο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου στις 21:15.
Ο βετεράνος πρώην άσος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αλλά και Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Εθνική Γαλλίας, κλήθηκε στον συγκεκριμένο αγώνα τόσο από την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όσο και από τον Ζινεντίν Ζιντάν με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες.
 
Ο Κριστιάν Καρεμπέ είναι από τους αγαπημένους παίκτες των φιλάθλων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, καθώς στα χρόνια που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ομάδας, συμβάλλοντας στις κατακτήσεις τίτλων και διακρίσεων”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε