Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Και πάλι ατομικό ο Σαμαράς – Σύνθημα νίκης απ’τους διεθνείς

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο Γιώργος Σαμαράς θα προσπαθήσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα το απόγευμα ώστε να μπορέσει να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην αναμέτρηση κόντρα στους Λετονούς.

Ο Φερνάντο Σάντος κατσατρώνει τα πλάνα του χωρίς τον επιθετικό της Σέλτικ και δοκίμασε επιθετικό δίδυμο με τους Γκέκα και Μήτρογλου.

Ο Πορτογάλος φαίνεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα αφού εκτός από τους δύο επιθετικός χρησιμοποίησε και την Τετάρτη τους: Καρνέζη, Σπυρόπουλο, Παπασταθόπουλο, Κ. Παπαδόπουλο, Τοροσίδη, Τζιόλη, Κατσουράνη, Μανιάτη, Φορτούνη.

Οι προπονήσεις επί ελληνικού εδάφους ολοκληρώνονται το απόγευμα όπου θα φανεί αν ο Γιώργος Σαμαράς θα μπορέσει να βοηθήσει την Εθνική.

Μετά την προπόνηση 4 διεθνείς βρέθηκαν σε εκδήλωση χορηγού της ομαδας και έδωσαν σύνθημα νίκης.

Νίκος Σπυρόπουλος: «Δεν έχουμε άγχος για την πρεμιέρα και θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί. Ξέρουμε τη Λετονία, καθώς την αντιμετωπίσαμε πρόσφατα στα προκριματικά του Euro. Το ζήτημα είναι να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς». 

Κυριάκος Παπαδόπουλος: «Δεν είμαστε αγχωμένοι. Να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Εύχομαι να πάρουμε του τρεις βαθμούς πρώτα με Λετονία και μετά με τη Λιθουανία στην έδρα μας». 

Γιάννης Μανιάτης: «Ξέρουμε ότι έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και γι’ αυτό προσπαθούμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε σίγουρα δύο νίκες αλλά και κοιτάμε το πρώτο παιχνίδι με τη Λετονία». 

Στέφανος Αθανασιάδης: «Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη. Πάντα υπάρχει λίγο άγχος στην αρχή, αλλά θα είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε το τρίποντο με τη Λετονία».

Ο Κροάτης Μπέμπεκ σφυρίζει τον αγώνα της Εθνικής

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε