Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Και στο βάθος… ΟΑΚΑ: Ολυμπιακός – Πλατανιάς (19:30)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι “ερυθρόλευκοι” υποδέχονται απόψε (19:30, NS2, NewsIt) για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας τον Πλατανιά στο Φάληρο, έχοντας στο μυαλό τους τους δυο επόμενους αγώνες με Άρσεναλ και Παναθηναϊκό!

Ο Λεονάρντο Ζαρντί θέλει από τους “ερυθρολεύκους” το ενδέκατο εφετινό “τρίποντο” στο πρωτάθλημα, συνοδευόμενο με πολύ καλή απόδοση, έτσι ώστε να στραφεί η προσοχή στον εντός έδρας αγώνα με την Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο βάθος του μυαλού όλων στο λιμάνι βρίσκεται και το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όμως προέχουν τα ματς τόσο με τον Πλατανιά, που την περασμένη αγωνιστική νίκησε στην έδρα του το “τριφύλλι”.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να επαναφέρει τους βασικούς στο αρχικό σχήμα, ύστερα από την μεσοβδόμαδη υποχρέωση με την Παναχαϊκή για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ζαρντίμ αναμένεται να προφυλάξει τον Μασάδο, ο οποίος ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες από μια ίωση, ενώ προβληματίζεται για μια θέση στη μεσαία γραμμή, καθώς οι Μανιάτης και Μοδέστο τη διεκδικούν. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να επιστρέψει ο Κάρολ, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί μεσοβδόμαδα στον αγώνα του Κυπέλλου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε