Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

“Και τα γκαρσόνια του ξενοδοχείου ήξεραν την απόφαση για Βόλο-Καβάλα!”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Απίστευτες καταγγελίες από τον πρώην διαιτητή, Σωτήρη Βοργιά για τον τρόπο που βγήκε η απόφαση να μείνουν στην Σούπερ Λιγκ Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα. Τι είπε για τον Κανελλόπουλο, τον Γερουλάνο και το ξενοδοχείο που έμενε ο Πιλάβιος.

Ως την μεγαλύτερη αλητεία στον χώρο του ποδοσφαίρου χαρακτήρισε την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ ο Σωτήρης Βοργιάς με δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό FM 100.
 
Αναλυτικά όσα είπε:
 
«O εισηγητής κ. Βλάσσης έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον κ.Θανάση Κανελλόπουλο, ο οποίος υπήρξε αντιπρόεδρος του Ουλμπιακού Βόλου. Φαίνεται ότι έπεισε τον πρόεδρο της επιτροπής-συνταξιούχο αρεοπαγίτη κ.Θέμελη να πάρει αυτή την προκλητική απόφαση, η οποία βάζει ταφόπλακα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
 
Τώρα πρέπει να βγάλουν από τη φυλακή τον Μπέο και τον Τσακογιάννη και να τους ζητήσουν και συγγνώμη. Τα γκαρσόνια ξενοδοχείου στην Πελλοπόνησο, όπου παραθερίζει ο κ.Πιλάβιος, γνώριζαν ότι θα ανατραπεί η απόφαση. Μιλάμε για τη μεγαλύτερη αλητεία στην ιστορία του ποδοσφαίρου και ακέραιη ευθύνη φέρει ο κ.Γερουλάνος».
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε