Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Και τώρα Μπορντόν

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μετά την απόκτηση του Σίντνεϊ Γκοβού ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει ακόμα μία σπουδαία μεταγραφή. Ως την Δευτέρα η απάντηση του Μπορντόν. Παίζει του Σισέρο για το κέντρο. Το συμβόλαιο του Γκοβού.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός της Σάλκε είναι ο νούμερο ένα στόχος των “πράσινων” μετά την απόκτηση του Γκοβού. Ο Μαρσέλο Μπορντόν θέλει να έρθει στην Ελλάδα και να τιμήσει το συμβόλαιο 1,3 εκατ. ευρώ (μονοετές) που του προσφέρει το “τριφύλλι”, ωστόσο το πρόβλημα είναι η σύζυγος του η οποία δεν θέλει να εγκαταλείψει την Γερμανία.
 
Σε περίπτωση που τελικά δεν υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση Μπορντόν, που αναμένεται να απαντήσει ως τη Δευτέρα, ο Παναθηναϊκός έχει έτοιμη μία εναλλακτική λύση για τη θέση του στόπερ.

Ο Σισέρο

Μόλις “κλείσει” και ο αμυντικός, σειρά θα πάρει η απόκτηση κεντρικού χαφ. Βασικός στόχος είναι ο Σίσερο Σάντος, ο 26χρονος Βραζιλιάνος της Χέρτα Βερολίνου, που αρέσει πολύ στον Νίκο Νιόπλια.


Το συμβόλαιο του Γκοβού
 
Ο Σίντνεϊ Γκοβού βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου στην Αθήνα και γνώρισε την αποθέωση από περίπου 200 οπαδούς του Παναθηναϊκού. Ο Γάλλος άσος υπέγραψε έναντι 1,6 εκατ. ευρώ καθαρά το χρόνο (1,5 εκατ. τον πρώτο χρόνο, 1,6 εκατ. τον δεύτερο και 1,7 εκατ. τον τρίτο), ποσό που τον καθιστά τρίτο πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας πίσω από τον Τζιμπρίλ Σισέ (2,2 εκατ.) και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα (2 εκατ.). Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λιόν, από την οποία εισέπραττε 3,2 εκατ. ευρώ το χρόνο μικτά, πήρε και σαν πριμ υπογραφής 600.000 ευρώ. Ο τρίτος χρόνος του συμβολαίου του ενεργοποιείται εφόσον συμπληρώσει 20 συμμετοχές.

Ο Γκοβού θα περάσει τη Δευτέρα από τις εγκαταστάσεις της Παιανίας για να γνωριστεί με τους νέους συμπαίκτες του και τον Νίκο Νιόπλια, ενώ στη συνέχεια θα έχει άδεια μέχρι τις 15 Ιουλίου, λόγω της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε