Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Και τώρα οι τελικοί

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Στον Παναθηναϊκό έχουν ξεχάσει ήδη τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και συγκεντρώνονται στο ματς με την Ρούμπιν Καζάν που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό της συνέχεια της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Χωρίς “ανάσα” οι πράσινοι καθώς ακολουθούν τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Το κατά Λουκάν… τρίποντο

Είναι γνωστό πως ο Παναθηναϊκός μέσα στον επόμενο μήνα παίζει όλη τη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Νίκος Νιόπλιας βλέπει σιγά-σιγά να επιστρέφει η αισιοδοξία στην ομάδα του. Το “τριφύλλι” έκανε το βράδυ του Σαββάτου το καλύτερο φετινό του παιχνίδι, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και απέφυγε τις γκέλες στην άμυνα. Ωστόσο το ματς αυτό αποτελεί παρελθόν και τα βλέμματα στρέφονται στο ματς της Τετάρτης με την Ρούμπιν Καζάν.

 
Άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης δεν υπάρχει στον Παναθηναϊκό καθώς μετά από δύο αγώνες δεν υπάρχει ακόμα βαθμός στο σακούλι. Πολύ σημαντική, επίσης, για τον γολγοθά που ακολουθεί είναι η διαχείριση που θα κάνει ο Νιόπλιας αφού ακολουθούν τα ντέρμπι με ΑΕΚ εκτός και Ολυμπιακός εντός αλλά και το ματς με την Ρούμπιν στη Ρώσια.
 
Το ζητούμενο είναι οι τέσσερις νίκες σε αυτά τα παιχνίδια που θα βάλουν και πάλι τον Παναθηναϊκό σε θέση οδηγού και θα αλλάξουν άρδην το κλίμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε