Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Και τώρα το ματς της χρονιάς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεν έχουν χρόνο να πανηγυρίσουν τις σημαντικές νίκες που πέτυχαν επί Ολυμπιακού και Καβάλας, αφού την Τετάρτη κοντράρονται για ένα εισιτήριο στον τελικό του Κυπέλλου.

Έχει χαρακτηριστεί ως ματς της χρονιάς και από τους δύο και όχι άδικα. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα τρόπαιο μετά από πολλά χρόνια στον επαναληπτικό του 0-0 στο ΟΑΚΑ.
 
Ο “δικέφαλος του βορρά” βγάζοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα κατάφερε να νικήσει για δεύτερη φορά φέτος τον Ολυμπιακό ενώ ο Μάκης Χάβος είδε τον Βιεϊρίνια να αγωνίζεται για περίπου 30 λεπτά και να πιάνει εξαιρετική απόδοση. Παράλληλα το ντέρμπι τελείωσε χωρίς να αφήσει κάποιο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ, ενώ η ομάδα ανέβηκε ξανά στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Superleague. Το γεγονός πως στις πρώτες τους δηλώσεις μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ αναφέρονταν στον αγώνα της Τετάρτης δείχνει και την σημαντικότητα της αναμέτρησης.
 
Iδανικά πάει στον αγώνα και η ΑΕΚ αφού και τη νίκη πήρε απέναντι στην Καβάλα, που την διατηρεί στην τρίτη θέση, αλλά και τις “ανάσες” που ήθελε να δώσει σε βασικούς παίκτες έδωσε ο Χιμένεθ.Με το σφύριγμα της λήξης στον χθεσινό αγώνα, όλοι έβαλαν στο μυαλό τους αυτόν που ακολουθεί. Μετά το 0-0 του πρώτου ματς στο ΟΑΚΑ, οι παίκτες του Χιμένεθ καλούνται να πάνε και να πάρουν την πρόκριση στην Τούμπα, έχοντας υπέρ τους δύο αποτελέσματα, αφού προκρίνονται με όλες τις ισοπαλίες με σκορ και φυσικά τις νίκες, ενώ το 0-0 οδηγεί σε παράταση.
 

Αξίζει να αναφερθεί πως το βράδυ της Τετάρτης η Τούμπα θα είναι κατάμεστη αφού από την Κυριακή οι φίλοι των γηπεδούχων σχημάτισαν ατελείωτες ουρές έξω από τα εκδοτήρια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε