Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Και τυπικά την πρωτιά θέλει ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την Κάχα Λαμποράλ και με νίκη ή ήττα με λιγότερους από τρεις πόντους εξασφαλίζουν την πρώτη θέση του ομιλου στην Ευρωλίγκα και στους “8” θα αντιμετωπίσουν την Πρόκομ.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τους κυπελλούχους Ελλάδος, αφού η Τσιμπόνα πήρε την πρώτη της νίκη στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης κόντρα στην Κίμκι κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την πρόκριση τους.

Πλέον για να χάσει την πρωτιά του ομίλου ο Ολυμπιακός θα πρέπει να χάσει και τα δύο επόμενα παιχνίδια του και μάλιστα από την Κάχα Λαμποράλ στο ΣΕΦ να ηττηθεί με περισσότρερους από τρεις πόντους.

Αν όλα εξελιχθούν ομαλά ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στην πρώτη θέση του ομίλου και θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας την Πρόκομ που ήδη έχει προκριθεί ως δεύτερη στον όμιλο της.

Στην αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 21.45 ο Γιαννάκης θα έχει στη διάθεση του και τον Μπουρούση και τον Κλέιζα.

Ο Παναθηναϊκός αν και έχει αποκλειστεί ήδη δεν θέλει να ολοκληρώσει τη δεύτερη φάση της Ευρωλίγκας χωρίς νίκη. Οι πράσινοι στις 21.45 φιλοξενούνται στη Χάλα Πιονίρ από την Παρτίζαν και με νίκη θα δώσουν ελπίδες πρόκρισης στο Μαρούσι. Ο Πέκοβιτς δεν είναι στη διάθεση του Ομπράντοβιτς. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε