Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

“Καίει” τον Μάντζαρη ο Γιαννακόπουλος! Στη φόρα οι συνομιλίες [pics]

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Γιαννακόπουλος – Μάντζαρης, μέρος δεύτερο! Ο “πόλεμος” μεταξύ του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού και της πλευράς του διεθνή Έλληνα γκαρντ του Ολυμπιακού έχει και συνέχεια.

Ο 27χρονος άσος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό “Sport24 Radio”, ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι είχε πει στις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του ότι προτεραιότητα είχε ο Ολυμπιακός:

“Γράφτηκε και ειπώθηκε ότι είχα συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω ποιος τα είπε και δεν με ενδιαφέρει. Είμαι πάντα ηθικός. Έτσι έχω μάθει από την οικογένειά μου. Κι εγώ και ο εκπρόσωπός μου λέγαμε στις ενδιαφερόμενες ομάδες ότι προτεραιότητα έχει ο Ολυμπιακός. Θα ήμουν ανήθικος αν δεν μιλούσα πρώτα με την ομάδα και τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται τα τελευταία 6 χρόνια, απ΄ όταν με πήραν από το Περιστέρι”, ανέφερε ο Μάντζαρης, με την απάντηση του Γιαννακόπουλου στα λεγόμενα του να είναι άμεση.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού δημοσιοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram συνομιλίες που φέρεται να είχε με το περιβάλλον του διεθνή Έλληνα γκαρντ πριν και κατά τη διάρκεια των τελικών, γράφοντας “βούλωσε το στοματάκι σου“.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε