Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

“Καίγεται” για την άδεια η ΑΕΚ – Οι Έλληνες βάζουν πλάτη, οι ξένοι το σκέφτονται

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η Ένωση διέρχεται άλλη μία οικονομική κρίση και η διοίκηση της ομάδας απευθύνθηκε στους παίκτες ζητώντας τους να κάνουν διακανονισμό των οφειλομένων. Διαβάστε τι πρότεινε ο Αδαμίδης και τι απάντησαν οι Έλληνες και οι ξένοι.

Σύντομα θα επιστρέψει στην Ισπανία ο Χιμένεθ

Ο κίνδυνος είναι ορατός η ΑΕΚ να μην μπορέσει να εξασφραλίσει άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις της επόμενη σεζόν και γι’ αυτό ο Σταύρος Αδαμίδης απευθύνθηκε στους παίκτες μήπως και μπορέσει να βρει λύση, αφού προϋπόθεση για την αδειοδότηση είναι να υπάρχουν υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών που να βεβαιώνουν ότι έχουν εξοφληθεί για το 2010.

Μετά την προπόνηση της Τετάρτης ο Σταύρος Αδαμίδης συνάντησε τους Έλληνες παίκτες και τους ζήτησε να τους καταβληθεί μόνο το 50% των οφειλομένων που έχει η ΠΑΕ προς αυτούς μέχρι το τέλος του 2010. Τα υπόλοιπα χρήματα αλλά και όλο το ποσό του πρώτου εξαμήνου του 2011 θα τους καταβληθεί στις 30 Ιουνίου.

Οι Έλληνες το δέχτηκαν και εν συνεχεία ο πρόεδρος της ΑΕΚ είχε συνάντηση με τους ξένους. Σε αυτούς πρότεινε να πάρουν το 70% των οφειλομένων και η εξόφληση να γίνει στις 30 Ιουνίου του 2011. Οι παίκτες ζήτησαν χρόνο να το σκεφτούν και να απαντήσουν.

Ο Πέτρος Παππάς έδωσε εγγυήσεις ότι θα καταβάλει το μερίδιο που του αναλογεί μέχρι τις 31 Μαρτίου αλλά ο Νίκος Νοτιάς δεν έχει απαντήσει ακόμη και γι’ αυτό άλλωστε υπήρξε η συνάντηση με τον Μακρή, η οποία όμως οδηγήθηκε σε “ναυάγιο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε