Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Κάηκε” η Τούμπα – 10.000 φίλαθλοι στην πρώτη του ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ούτε η “μπόχα” του ποδοσφαίρου, ούτε η απουσία τρανταχτών μετεγγραφών ήταν ικανή για να κρατήσει τους “τρελαμένους” ΠΑΟΚτσήδες που έδωσαν βροντερό παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Ενθουσιασμένος ο Μπόλονι.

Στην τελική ευθεία για να μπουν οι επενδυτές στον ΠΑΟΚ

Επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ!

Ο νέος τεχνικός της ομάδας απορημένος παρακολουθούσε το εντυπωσιακό θέαμα κατά την είσοδο των 31 παικτών στο γήπεδο της Τούμπας.


Τα καπνογόνα, τα βεγγαλλικά και τα συνθήματα δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ είχαν αναρτήσει και πανό που έγραφε: “ΠΑΟΚ είσαι! 20.000 διαρκείας και ας μην αρχίσει το πρωτάθλημα ποτέ.”

Συνολικά 31 ποδοσφαιριστές πάτησαν το χορτάρι της Τούμπας, ενώ απουσίαζαν οι Κοντρέρας, Γκαρσία, Βιτόλο και Λίνο.

Ο Λάζλο Μπόλονι δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του από την παρουσία του κόσμου: 

“Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο της ομάδας. Είναι πολύ ωραίο να δουλεύεις μπροστά σε 10.000 κόσμο. Αν μπορούσα θα τους έλεγα να έρχονται σε κάθε προπόνηση. Από εκεί και πέρα η πρώτη επαφή μου με τους παίκτες ήταν πολύ καλή. Πρέπει να δουλέψουμε. Μετά θα μιλήσω με τους ανθρώπους της ομάδα για τα μεταγραφικά.”

 
Για το με πόσους παίκτες θα δουλέψει: “Για μένα το ιδανικό είναι να δουλεύω με 15 έμπειρους παίκτες και πέντε-έξι μικρούς. Από εκεί και πέρα μπορώ να κάνω κάποιους συμβιβασμούς.”
 
Για το αν θέλει να πει κάτι στον κόσμο του ΠΑΟΚ: “Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι σε αυτούς, αλλά στον εαυτό μου Θέλω να γυρνάω σπίτι μου και να ξέρω ότι τα έδωσα όλα. Να είμαι καλά με τον εαυτό μου. Σήμερα αυτό θα μπορώ να το κάνω.”
 
Για όσα συμβαίνουν στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου: “Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Είναι καλό να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο. Όλα αυτά γίνονται για καλό και ίσως πρέπει να γίνουν αυτά που έγιναν στην Ιταλία.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε