Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Κακή ξανά η Εθνική – Όλα μηδέν στο Φάληρο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έμεινε στο 0-0 σε φιλικό αγώνα με το αντίστοιχο της Πολωνίας πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση. Ελάχιστος κόσμος στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Το LIVE του αγώνα

Με τον Σάντος να δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα η Εθνική είχε μεγάλες αυξοσημειώσεις στην απόδοση της. Ξεκίνησε καλά το πρώτο ημίχρονο και απείλησε με τον Μήτρογλου στο 11΄, όμως σταδιακά οι Πολωνοί ισορρόπησαν και έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Ομπράνιακ στο 28΄και τον Πέτσκο στο 32΄. Στο τέλος του ημιχρόνου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ανέβασε στροφές με τον Σαντομιέρσκι να νικά στο τετ α τετ τον Μήτρογλου στο 42΄και τον Καφέ να αστοχεί από πλεονεκτική θέση στο 44΄.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο ότι πιο σημαντικό ήταν η αποχώρηση του Μίκαελ Ζεβλάκοφ, ο οποίος αποθεώθηκε φορώντας για τελευταία φορά την φανέλα της Εθνικής του ομάδας. Η Εθνική Ελλάδος θα μπορούσε να πάρει τη νίκη στην τελευταία φάση του αγώνα, αλλά ο Βύντρα σούταρε πάνω από τα δοκάρια από εξαιρετική θέση.

ΕΛΛΑΔΑ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Βύντρα, Λαγός, Μόρας, Α. Παπαδόπουλος, Καφές, Κονέ (67′ Λυμπερόπουλος), Καραγκούνης (73′ Κατσουράνης), Σαμαράς (77′ Τοροσίδης), Φετφατζίδης (77′ Σαλπιγγίδης), Μήτρογλου (58′ Νίνης)

ΠΟΛΩΝΙΑ (Φράντσιζεκ Σμούντα): Σαντομιέρσκι, Σάντλοκ, Γκλοβάσκι, Ζεβλάκοφ (62′ Γιόντλοβιετς), Μπίστσεκ, Ντούντκα, Πέτσκο (76′ Γκροσίτσκι), Μπλαζικόφσκι, Μιερζεγιέφσκι (46′ Μουράφσκι), Ομπράνιακ (83′ Γκερέιρο), Λεβαντόφσκι (83′ Κούχαρτσικ)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε