Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Κάκος: Εφάρμοσα τον κανονισμό και θα το ξανάκανα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Τάσος Κάκος έδωσε τη δική του εξήγηση για την κάρτα στον Αγκάνθο και τόνισε ότι δεν τιμώρησε το μήνυμα αλλά εφάρμοσε τον κανονισμό.

Ο Κερκυραίος ρέφερι έχει ακούσει πολλά τις τελευταίες ώρες για την κάκιστη διαιτησία του στο ντέρμπι Άρης – ΑΕΚ και κυρίως για τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που έδειξε στον Αγκάνθο ο οποίος πανηγύρισε αφιερώνοντας το γκολ στον αδικοχαμένο Άγγελο Τσιπούρα, με μήνυμα που είχε μέσα από την μπλούζα του.

Ο Τάσος Κάκος μίλησε στο Μακεδονία TV:

“Δυστυχώς έθιξαν το πιο ευαίσθητο σημείο μου, αυτό της ανθρωπιάς… Δεν μπορώ να το διανοηθώ αυτό. Έχω δυο γιους στην ηλικία του Άγγελου, κι όπως κάθε πατέρας «πάγωσα» στην είδηση του θανάτου. Αλλά δεν μπορεί να με κατηγορούν γιατί εφάρμοσα τον κανονισμό.

Δεν τιμώρησα το μήνυμα στην φανέλα του παίκτη. Αν είναι δυνατόν. Εκεί εφάρμοσα μόνο τον κανονισμό και το δίκιο. Υπήρχε παράβαση και τιμωρία. Αν έπαιζε ο αντίπαλος με παίκτη παραπάνω, δεν θα υπήρχε μεροληψία υπέρ μιας ομάδας; Αν ήταν η πρώτη κίτρινη κάρτα δεν θα γινόταν καμία συζήτηση. Τελικά με κατηγορούν γιατί δεν σεβάστηκα την μνήμη του παιδιού ή γιατί ο Άρης έμεινε με δέκα παίκτες;”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε