Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Κάλεσμα Ζούρου σε Διαμαντίδη-Παπαλουκά να επιστρέψουν στην Εθνική!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής κατά την παρουσίαση του αποκάλυψε πως θα γίνουν συζητήσεις με τους δύο άσους για να φορέσουν ξανά την φανέλα με το εθνόσημο, ενώ χαρακτήρισε “όαση” την Εθνική ομάδα.
Πιο συγκεκριμένα ο Ηλίας Ζούρος σημείωσε: “Ευχαριστώ την ομοσπονδία που μου εμπιστεύτηκε αυτή τη σημαντική θέση. Το καλό είναι ότι υπάρχουν ευθύνες για να είναι η ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο. Η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα είναι η εθνική. Έχει τους καλύτερους παίκτες. Είναι όαση. Κάνει το παν για να είναι στην κορυφή στο εξωτερικό. Είναι σημαντικό να πηγαίνουμε καλά. Να υπάρχει κάτι που να μας αντιπροσωπεύει καλά έξω. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Θέλουμε να υπάρχει υγεία. Όλα να πάνε καλά. Ραντεβού το καλοκαίρι”.
 
Κατόπιν ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής, αφού επιβεβαίωσε την παρουσία των Δημήτρη Πρίφτη και Σωτήρη Μανωλόπουλου στο τεχνικό τιμ, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής των Δημήτρη Διαμαντίδη και Θοδωρή Παπαλουκά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μιλώντας για προσπάθεια που θα καταβληθεί: “Είναι πολύ καλοί παίκτες. Η Εθνική θέλει το καλύτερο έμψυχο δυναμικό. Αυτή τη στιγμή είναι στη μέση πολύ σημαντικών αγώνων. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ασχοληθούμε τη δεδομένη χρονική στιγμή. Δεν χρειάζεται βιασύνη. Θα γίνουν συζητήσεις. Υπάρχει γνώση για την κατάσταση των παικτών και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το καλύτερο”.
Βασιλακόπουλος: “Δεν είναι δημόσιος υπάλληλος ο Ζούρος”

Προηγουμένως είχε μιλήσει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Βασιλακόπουλος λέγοντας για τον Ζούρο πως είναι “ένας προπονητής που έχει βγει από την παραγωγή του ελληνικού μπάσκετ. Έχει κάνει το μπάσκετ τρόπο ζωής και αυτό είναι σημαντικό. Είναι επαγγελματίας με την έννοια της ευθύνης και της γνώσης και όχι με την έννοια την οικονομική. Γι’ αυτό δεν αποκτά δημοσιοϋπαλληλική σχέση με το μπάσκετ. Για αυτό προσπαθεί να είναι κοντά και να ενημερώνεται. Οι εξελίξεις στο μπάσκετ απ’ όσο βλέπω δεν είναι μεγάλες, αφορούν μόνο την ορολογία. Ακούω για τρανζίσιον, μποξ άουτ. Ας προστατεύσουμε την γλώσσα μας. Αλλάζουν τους όρους οι Αμερικάνοι για να δείξουν ότι κάτι καινούργιο ανακάλυψαν”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε