Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Κάλεσμα της ΠΑΕ ΑΕΚ στον κόσμο για μαζική παρουσία

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Η διοίκηση της Ένωσης ζήτησε από τους “κιτρινόμαυρους” οπαδούς να σταθούν στο πλευρό της ομάδας στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, καθώς η ΑΕΚ “… χρειάζεται περισσότερο από ποτέ τη βοήθεια του κόσμου της για να ξεπεράσει τις πολλές απουσίες και να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας”
Μετά τις εκκλήσεις των παικτών προς τον κόσμο της ομάδας για στήριξη, ήρθε η σειρά της διοίκησης να απευθύνει κάλεσμα στους φίλους των “κιτρινόμαυρων”.
 
Η ανακοίνωση αναφέρει:
 
“Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας μας που στήριξαν την προσπάθεια των παικτών στον αγώνα με την Κέρκυρα και να τους συγχαρεί για την άψογη και κόσμια στάση που έχουν κρατήσει από την αρχή της σεζόν.


 
Στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα η ΑΕΚ χρειάζεται περισσότερο από ποτέ τη βοήθεια του κόσμου της για να ξεπεράσει τις πολλές απουσίες και να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Από την πλευρά μας μειώσαμε στο ελάχιστο δυνατό την τιμή του εισιτηρίου και ελπίζουμε στη μαζική ανταπόκρισή σας, η οποία θα βοηθήσει τα μέγιστα τους ποδοσφαιριστές μας σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε