Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Καλός για ένα ημίχρονο ο Άρης – Φιλική ήττα από την Ρόμα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη κοίταξε στα μάτια την Ρόμα για 45 λεπτά , ωστόσο στην επανάληψη έριξε την απόδοση της με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 3-0 από τους”τζιαλορόσι” στο “Ολίμπικο.

Ο Μάκης Κατσαβάκης ξεκίνησε το δυνατό φιλικό με τη Ρόμα με τους Βελλίδη, Ασλανίδη, Παπαζαχαρία, Παντίδο, Καζναφέρη, Τριανταφυλλάκο, Παπαστεριανό, Ηρακλή, Καπετάνο, Σουνά, Νταμαρλή.

Πολλοί περίμεναν ότι οι Θεσσαλονικείς θα τα βρουν σκούρα απέναντι στους “τζιαλορόσι”, οι οποίοι παρατάχθηκαν με όλα τα αστέρια τους στην πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη του ιταλικού πρωταθλήματος, ωστόσο η εικόνα του πρώτου μέρους άφησε υποσχέσεις.

Με όπλο την πίεση σε όλες τις γραμμές και την εκμετάλλευση του κενού χώρου, ο Αρης έπαιξε στα ίσια τη Ρόμα και τις δημιούργησε ουκ ολίγους κινδύνους. Μάλιστα, αν ο Καζναφέρης ήταν πιο προσεκτικός οι “κίτρινοι” θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ.

Αντίθετα, η Ρόμα χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα στην εστία του Βελλίδη βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο 25ο λεπτό από ένα σουτ του Οσβάλντο.

Στο δεύτερο μέρος, όμως, ο Αρης παρουσίασε πρόβλημα στην άμυνα και έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να πάρουν μία εύκολη νίκη.

Αν και οι παίκτες του Κατσαβάκη ξεκίνησαν καλά, στη συνέχεια η Ρόμα πίεσε, πήρε και κράτησε μπάλα και δημιούργησε προβλήματα στον κορυφαίο Μάρκο Βελλίδη, ο οποίος έσωσε ουκ ολίγες φορές την ομάδα του. Δεν κατάφερε να το κάνει στο 71′ στην κεφαλιά του Μπράντλεϊ, και στο 86′ όταν μετά από δικό του λάθος ο Ντρέντο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε