Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Καλωσήρθε το… δολλάριο

Τη συμφωνία με τη Κοζώνη, περιμένει ο Νοτιάς

40 εκατομμύρια είναι αποφασισμένος να βάλει στην ΑΕΚ, ο Χαράλαμπος Κοζώνης, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με τον Νίκο Νοτιά.

Αυτό τόνισε ο στενός συνεργάτης του, Χρήστος Παπαδημητρίου στον Sentra 103,3.

“Η ΑΕΚ χρειάζεται άμεσα 20-22 εκατομμύρια. Θα τα βάλει στην εταιρία για να αποπληρώσει κάποιες υποχρεώσεις της ΠΑΕ. Αυτά είναι με το καλημέρα, όμως η ΑΕΚ θέλει μετεγγραφές. Άρα, δεν είναι μόνο τα 20 εκατομμύρια. Ο κ. Κοζώνης γνωρίζοντας το μέγεθος της ΑΕΚ θα χρειαστεί μέχρι τον Ιούνιο ένα ποσό 30 με 40 εκατομμύρια να μπουν για υποχρεώσεις και μετεγγραφές”.
Παράλληλα αναφέρθηκε και στην ενίσχυση που χρειάζεται η “Ενωση”, λέγοντας: “Θέλει να κάνει 10 μετεγγραφές γιατί αυτή η ΑΕΚ δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστική στην Ελλάδα. Θέλει μεγάλη ενίσχυση. Η ΑΕΚ έχει μικρύνει αγωνιστικά, όχι στις καρδιές μας”, ενώ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του Χαράλαμπου Κοζώνη στο πρόσωπο του Ντούσαν Μπάγεβιτς: “Ο κ. Κοζώνης πιστεύει οτι δεν φταίει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για αυτή την κατάσταση. Με τα κατάλληλα εργαλεία θα αποδείξει την αξία του”.
Τέλος, αναφορικά με το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου έθεσε ως προτεραιότητα τη Νέα Φιλαδέλφεια: “Αυτή τη στιγμή ενημερώνεται μόνο για τη Νέα Φιλαδέλφεια. Επιθυμία του είναι το γήπεδο να γίνει εκεί. Αν δεν μπορεί να γίνει εκεί, μαζί με την Ερασιτεχνική θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια. Έχει πει ο κ. Κοζώνης στους μετόχους πως ότι πήρε ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός απο το κράτος, δικαιούται και η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε