Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Καμαρά: Ομάδα με λαμπρό μέλλον ο ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Για τις εντυπώσεις του από τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Αμπντούλ Καμαρά που αναφέρθηκε και στο μέλλον του συλλόγου.

Αναλυτικά, όσα είπε ο 23χρονος άσος στο περιθώριο της βράβευσής του για το καλύτερο γκολ της 20ής αγωνιστικής:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος γι’ αυτή την βράβευση και ευχαριστώ όσους με ψήφισαν. Αυτό ήταν το δεύτερο καλύτερο γκολ μετά από ένα που πέτυχα με την εθνική ομάδα (Γουινέα) μέσα στο 2012».

Για το πώς περιμένει την πρώτη του εμφάνιση στην Τούμπα (το Σάββατο με τον ΟΦΗ): «Χαίρομαι και ανυπομονώ γι’ αυτό. Έχω κάποιες πρώτες εντυπώσεις από τον κόσμο του ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι αύριο σε μία πολύ καλύτερη ατμόσφαιρα θα βάλω και εγώ τα δυνατά μου».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Είναι πολύ καλές. Εκτιμώ ιδιαίτερα τους συμπαίκτες μου και θεωρώ ότι έχουμε μία ομάδα με υψηλότατη ποιότητα. Μπορώ και συνεργάζομαι καλά μαζί τους.

Για το πώς βλέπει το μέλλον του στην ομάδα: «Προς το παρόν απολαμβάνω αυτή την στιγμή την συμμετοχή μου. Ελπίζω να έχω και άλλες τέτοιες στιγμές. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα με ωραίο κοινό. Ο κόσμος βοηθάει τους παίκτες να δώσουν το κάτι παραπάνω και έτσι πιστεύω ότι είναι μία ομάδα με λαμπρό μέλλον».

Για το επίπεδο στην Σούπερ Λίγκα: «Είναι αρκετά καλό όπως το έζησα την περασμένη Κυριακή. Ήταν ένας αγώνας με μεγάλη ένταση και ένιωσα πολύ καλά παίζοντας σε αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε