Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

“Καμία συζήτηση ΑΕΚ και Χίλντεμπραντ, ο Τίμο δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα”

“Καμία συζήτηση ΑΕΚ και Χίλντεμπραντ, ο Τίμο δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα”

Αν και ο Σταύρος Αδαμίδης τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις με τον Τίμο Χίλντεμπραντ βρίσκονται σε καλό δρόμο, ο μάνατζερ του παίκτη ξεκαθάρισε ότι δεν έχει γίνει καμία συζήτηση μιας και ο Γερμανός δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα.

Οι δηλώσεις του Γιοργκ Νέμπλουνγκ στη Sportday έρχονται σε κόντρα με τα όσα είπε στους φίλους της ΑΕΚ ο Σταύρος Αδαμίδης.

Μοίρασε ελπίδες ο Αδαμίδης: Είμαστε κοντά στον Χίλντεμπραντ, το παλεύουμε για Μίτσελ

Ο μάνατζερ του Χίλντεμπραντ ουσιαστικά έκλεισε την πόρτα στην ΑΕΚ μιας και ο παίκτης δεν έχει στο μυαλό του το να αγωνιστεί στην Ελλάδα:

“Γνωρίζω για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Τίμο, αλλά δεν έγιναν καν συζητήσεις με την ελληνική ομάδα, αφού ξεκαθαρίσαμε από την πρώτη κρούση ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι στις επιλογές του παίκτη. Για ποιο λόγο να συζητήσω με την ΑΕΚ, από τη στιγμή που γνωρίζω ότι ο Τίμο δεν θέλει να παίξει στην Ελλάδα; Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά, θα κορόιδευα την ΑΕΚ αν το έκανα. Οι πιθανότητες να παίξει στην ΑΕΚ είναι πραγματικά ελάχιστες. Επικεντρωνόμαστε στην Κεντρική Ευρώπη, όπου θέλει να αγωνιστεί ο Τίμο. Υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από δύο αγγλικές ομάδες και ψάχνουμε ομάδα και στη Γερμανία. Αν αργότερα δεν βρει αυτό που θέλει στα πρωταθλήματα που τον ενδιαφέρουν, ίσως να εξετάσει πιθανή πρόταση της ΑΕΚ, αλλά ειλικρινά δεν το βλέπω πολύ πιθανό. Δεν υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, διότι δεν συζητήσαμε για το οικονομικό! Σας είπα πως ενημέρωσα εξαρχής την ΑΕΚ ότι ο Τίμο δεν θέλει σ’ αυτή τη φάση να παίξει στην Ελλάδα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε