Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Καμορανέζι, Νενέ και Ιμπαγάσα

Καμορανέζι, Νενέ και Ιμπαγάσα
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συνάντηση με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην οποία οριοθέτησαν τους στόχους στα μεταγραφικά και όρισαν προτεραιότητες. Οι πρώτες επιλογές και οι εναλλακτικές για τις 4 μεταγραφές που απομένουν για να συμπληρωθεί το “ερυθρόλευκο” παζλ.

Συγκεκριμένα ο σύμβουλος μεταγραφών των Πειραιωτών συζήτησε με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας τις εισηγήσεις του Έβαλντ Λίνεν για την ενίσχυση στις θέσεις που πονάει ο Ολυμπιακός. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν για την υλοποίηση 4 ακόμα μεταγραφών στις θέσεις του αμυντικού χαφ, του αριστερού χαφ, του δεξιού χαφ και του κεντρικού αμυντικού. Από κει και πέρα δεν αποκλείεται να γίνει και κάποια άλλη κίνηση αν προκύψει κάτι το εξαιρετικό.
 
Για την δεξιά πλευρά πρώτος στόχος είναι ο Καμορανέζι, ενώ για την αριστερή ο Νενέ. Ειδικά η τιμή του παίκτη της Μονακό, όμως, είναι υψηλή και δύσκολα θα προχωρήσει. Διακαή πόθο του Κοβάεσβιτς αποτελεί ο Ιμπαγάσα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Βιγιαρέαλ ενώ στο τραπέζι έπεσαν ακόμα τα ονόματα των Κάλστρομ, Ντούσερ και Σμίλιανιτς για την θέση του αμυντικού χαφ.
 
Τέλος για την θέση του στόπερ οι “ερυθρόλευκοι” αναμένεται να καταθέσουν πρόταση στον Πανσερραϊκό για την απόκτηση του Παπάζογλου.
 
Την Τρίτη θα δοθεί η κοινή συνέντευξη Τύπου Κόκκαλη, Μαρινάκη, ωστόσο πρόκειται για μια πανηγυρική εκδήλωση του συλλόγου. Εχουν κληθεί οι πρώην πρόεδροι, οι παλαίμαχοι, οι διοικήσεις όλων των τμημάτων του συλλόγου αλλά και φορείς του Πειραιά

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε