Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Καμπάνα στον ΠΑΟ – Κεκλεισμένων το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI.

Πολύ ακριβά θα πληρώσει ο Παναθηναϊκός τα επεισόδια των οπαδών του στο ματς κόντρα στην Καβάλα. Οι “πράσινοι” τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 45.000 ευρώ πρόστιμο. Χωρίς θεατές το ΠΑΟ – ΠΑΟΚ. Έφεση θα καταθέσει ο Παναθηναϊκός.

Άδειο θα είναι το ΟΑΚΑ το ερχόμενο Σάββατο στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Superleague μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

Οι “πράσινοι” πληρώνουν τα επεισόδια των οπαδών τους στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Καβάλα. Πάντως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι αφού θεωρούν ότι δεν είναι λογικό να τιμωρηθούν για επεισόδια που έγιναν εκτός γηπέδου.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

“Με αφορμή την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός με την ποινή της διεξαγωγής του επόμενου εντός έδρας αγώνα του κεκλεισμένων των θυρών θα θέλαμε να επισημάνουμε τα ακόλουθα:

• Η αυστηρότητα της συγκεκριμένης ποινής με βάση τα μέχρι τώρα ισχύοντα και τις ποινές που έχουν κατά καιρούς επιβληθεί συγκριτικά για οποιασδήποτε κλίμακας επεισόδια είναι πρωτόγνωρη και υπερβαίνει τα όρια τα οποία προβλέπει το άρθρο 15 του πειθαρχικού κώδικα.

• Πολύ δε περισσότερο όταν η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει επιδείξει εμπράκτως τη διάθεσή της για συνεργασία προς την κατεύθυνση της εξάλειψης φαινομένων βίας τόσο στους εντός (εφαρμογή συστήματος ελέγχου της πρόσβασης στις θύρες των οργανωμένων) όσο και στους εκτός έδρας αγώνες της (απόφαση να μην ζητήσουμε εισιτήρια για τον πρόσφατο αγώνα μας στο Ηράκλειο με τον Εργοτέλη, κατόπιν σχετικής προτροπής του ΓΓΑ).

Γι αυτούς τους λόγους θα προσφύγουμε στη δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων για τη διόρθωση αυτής της αποφάσεως.”

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ βασίστηκε στην έκθεση της αστυνομίας η οποία είχε χαρακτηρίσει ευρείας κλίμακας τα επεισόδια που έγιναν έξω από το “Ανθή Καραγιάννη”.

Η ανακοίνωση:

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και συνολική χρηματική ποινή σαράντα πέντε χιλιάδες ευρώ.”

Στον Ολυμπιακό επιβλήθηκε πρόστιμο 4.000 ευρώ για τα επεισόδια στο ματς κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε