Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Καμπανάκι Χιμένεθ Νο 2 – “Δεν είναι δυνατόν να επιλέγετε αγώνες”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Μετά την ομιλία του στο Περιστέρι ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ τα έψαλε στους παίκτες και στην προπόνηση της Δευτέρας, στα Σπάτα. Θλάση ο Σάχα. Με Ηρακλή και Κέρκυρα θα εκτίσουν Μάκος και Μανωλάς. Αδαμίδης: Θα γίνει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αδαμίδης: Θα γίνει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Έρχεται για να δοκιμαστεί ο Γάλλος Λουσέν

Πρέπει να αλλάξετε νοοτροπία. Δεν είναι δυνατόν να επιλέγετε αγώνες. Δεν μπορεί κόντρα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό να βγάζετε ψυχή και στα άλλα ματς να παρουσιάζεστε αδιάφοροι” είπε μεταξύ άλλων ο Μανόλο Χιμένεθ για να συμπληρώσει: “Δεν μου δείχνετε ότι νοιάζεστε και τόσο. Δεν μπορώ να το δεχθώ αυτό. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να απαξιώνει τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις”.

Πέρα από την απογοήτευση λόγω των χαμένων βαθμών ήρθε και αυτή από τους νέους τραυματισμούς. Για τον Σάχα η διάγνωση είναι θλάση στον αριστερό προσαγωγό και η συμμετοχή του κόντρα στη Λάρισα είναι αμφίβολη ενώ ο Λεονάρντο υπέστη διάταση στον αριστερό δικέφαλο. Η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί και τις επόμενες ημέρες, ενώ ο Τζεμπούρ συνέχισε το πρόγραμμα φυσιοθεραπείας του και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τη Λάρισα είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Στο μεταξύ, οι Μάκος και Μανωλάς που συμπλήρωσαν 4 κίτρινες θα εκτίσουν την ποινή τους με Ηρακλή και Κέρκυρα αντίστοιχα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε