Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

“Καμπανακι” από Ζαρντίμ: Να βελτιώσουμε σημαντικά την εικόνα μας

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του για την κακή απόδοση που είχαν στο παιχνίδι με τον Άρη και τους έθεσε του προ των ευθυνών τους. “Κάναμε κακό παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη και πρέπει να βελτιωθούμε”, τόνισε.

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν είχαν καλή απόδοση στο 2-2 με αντίπαλο τον Άρη και ως εκ τούτου, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ήθελε να στείλει τα δικά του μηνύματα σε όλους προκειμένου να υπάρξει αφύπνιση, προσοχή και σοβαρότητα έως το τέλος

Μιλώντας τους για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ επισήμανε πως “… κάναμε πολύ κακό παιχνίδι με τον Άρη. Γενικά στην Θεσσαλονίκη δεν είχε καθόλου καλό πρόσωπο. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Μόνο προς το τέλος παίξαμε λίγο καλύτερα σε σχέση με το πως ήμασταν στο προηγούμενο διάστημα της αναμέτρησης”.

Στην συνέχεια ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως “… μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θα πρέπει να βελτιώσουμε σημαντικά την εικόνα μας, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει”.

Όσον αφορά στις δοκιμές που έκανε στην προπόνηση της Πέμπτης, ενόψει του ματς με τον ΟΦΗ, στο κέντρο της άμυνας ήταν εκ νέου οι Σιόβας και Μανωλάς. Στις πτέρυγες οι Βλαχοδήμος και Φετφατζίδης δοκιμάστηκαν και δεξιά και αριστερά από τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Πάντελιτς: Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω πουθενά!

Χάνει και Μονπελιέ ο Κοντρέρας!

Η Τζένοα για Τοροσίδη – Μετά τη Μονπελιέ οι ανανεώσεις

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε