Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Κάνει “μπάσιμο” για Μόρα και… Αργοναύτες

Κάνει “μπάσιμο” για Μόρα και… Αργοναύτες
Στην απόκτηση του Έλληνα διεθνή αμυντικού στρέφονται στον Παναθηναϊκό, ενώ ψηλά στη λίστα παραμένουν οι δύο άσοι της Καβάλας, Αμπντούν και Ντουγκλάο.
Στο “τριφύλλι” γνωρίζουν καλά από τις επαφές που είχαν με τον ατζέντη του Μόρα ότι ο παίκτης δεν μένει στην Μπολόνια, αφού του ανακοινώθηκε πως δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία τους.
 
Στην πρώτη επαφή που είχαν με τον παίκτη από τον Παναθηναϊκό δεν είχε γίνει κάποια συγκεκριμένη οικονομική πρόταση, αφού το τοπίο στα διοικητικά δεν ήταν ξεκάθαρο. Ο διεθνής άσος από τη μεριά του πάντως είχε ζητήσει το ποσό των 800 χιλ. ευρώ. Τα τωρινά δεδομένα; Οι “πράσινοι” του προσφέρουν ένα ποσό της τάξης των 500-600 χιλ. ευρώ.
 
Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως προτεραιότητα του αποτελεί η παραμονή στο εξωτερικό, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν του έχουν γίνει προτάσεις από τις Πάρμα, Λάτσιο από τις οποίες κάτι περιμένει.
 
Πολύ ψηλά στη. πράσινη λίστα παραμένουν οι δύο άσοι της Καβάλας, Αμπντούν και Ντουγκλάο. Η γνώμη του Φερέιρα και για τους δύο είναι πολύ καλή, η εισήγηση του θετική και μόνο ο Γόντικας έχει ενδοιασμούς με τον χαρακτήρα του Αλγερινού μεσοεπιθετικού. Κάτι άλλο από τον ελληνικό χώρο μάλλον δεν υπάρχει στον ορίζοντα (με εξαίρεση ίσως τη θέση του τερματοφύλακα) και οι υπόλοιπες προσθήκες θα προκύψουν από την αγορά του εξωτερικού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε