Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Κανείς ευτυΧισμένος στα Πηγάδια, Ξάνθη – Ηρακλής 2-2

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Σε ένα ματς που προσέφερε πολλές συγκινήσεις Ξάνθη και Ηρακλής πάλεψαν για τη νίκη αλλά πήραν από έναν βαθμό και παρέμειναν χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Το LIVE του αγώνα
 
Ο Βάλλας έδωσε το προβάδισμα στην Ξάνθη στο 19ο λεπτό, για να ακολουθήσει ένα εκρηκτικό δεκάλεπτο από πλευράς Ηρακλή, ο οποίος με πρωταγωνιστή τον Πίτου Γκαρσία (έβγαλε δύο ασίστ) και σκόρερ τους Μάρα και Σολτάνι (στο 22′ και στο 29′ αντίστοιχα) ανέτρεψε το σκηνικό. Με αρκετή δόση τύχης, ο Στιούαρτ διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 73’.

Σε τεντωμένο σχοινί εξακολουθεί να βαδίζει η Ξάνθη, αφού οι μόλις επτά πόντοι που έχει συγκεντρώσει έως τώρα την καθηλώνουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Ηρακλής έμεινε για έκτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη.

Οι συνθέσεις:

SKODA Ξάνθη (Γιώργος Παράσχος): Γκσπούρνινγκ, Φλίσκας, Στιούαρτ, Κωστούλας, Βάλλας, Αντεφέμι, Πόι, Μαρσελίνιο (60′ Σουάνης), Στρμπα (69′ Βασιλακάκης), Έλινγκτον, Μπούγκα (46′ Κιντάνα).

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Χοσέμι, Κατσαμπής, Κανακούδης, Ντάνι, Κυριαζής, Πίτου, Μάρα (85′ Βέλλιος), Σζοτ (68′ Ηλιάδης), Σολτάνι (90+3′ Κατσικάς).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε