Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Καντέ: Δεν μπορώ να είμαι αισιόδοξος!

Καντέ: Δεν μπορώ να είμαι αισιόδοξος!
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 15.04.2012 | 19:22
Πρώτη δημοσίευση: 15.04.2012 | 19:22

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το "τριφύλλι" σε διοικητικό επίπεδο, επισήμανε την απαισιοδοξία του για το μέλλον της ομάδας, ενώ τόνισε πως είναι καθήκον των παικτών να αφήσουν ότι τους απασχολεί πίσω τους και να κάνουν υπερήφανο τον κόσμο των "πρασίνων".

Τα πιο σημαντικά σημεία των δηλώσεων του Σεντρίκ Καντέ στη NOVA:

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός: Για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι εύκολο. Όμως είμαστε επαγγελματίες, πρέπει να σεβόμαστε τα συμβόλαια μας, πρέπει να σεβόμαστε την ομάδα. Είναι ακόμα μεγάλος σύλλογος. Εγώ πέρασα τρία φανταστικά χρόνια εδώ, ακόμα και αν δεν κερδίσαμε φέτος το πρωτάθλημα. Όμως είναι το καθήκον μας να συνεχίσουμε. Δεν μπορούμε να τα παρατάμε, όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Κάνουμε φανταστική δουλειά... Το απολαμβάνω όταν αρχίζει το παιχνίδι και κερδίζω για τον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν άλλα οκτώ παιχνίδια, έχει ακόμα δρόμο και πρέπει να δουλέψουμε. Φυσικά και είναι δύσκολο, όμως προπονούμαστε καθημερινά και αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να ξεχάσουμε όλα αυτά τα προβλήματα. Νομίζω ότι κάποιοι άνθρωποι μέσα στον σύλλογο, ανησυχούν πιο πολύ για την κατάσταση, γιατί δεν έχουν τρόπο διαφυγής. Άρα το να προπονείσαι καλά, να έχεις καλή απόδοση στους αγώνες και να κερδίζεις, είναι ο τρόπος για να ξεχάσουμε όλα αυτά τα προβλήματα.

Για το μέλλον της ομάδας: Δεν μπορώ να πω ότι είμαι αισιόδοξος. Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι θα δουλεύω καθημερινά σκληρά, για να εκπροσωπώ επάξια τον σύλλογο και να κάνω τους ανθρώπους της ομάδας και τους οπαδούς υπερήφανους για τη δουλειά μου και για τον τρόπο που αγωνίζομαι για τον Παναθηναϊκό. Όμως δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να είμαι αισιόδοξος.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο