Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Κάντο όπως ο Αβραάμ!

Το πάθος του Αβραάμ Παπαδόπουλου θέλει να έχουν όλοι οι παίκτες του ο Μπάντοβιτς
Το πάθος του Αβραάμ Παπαδόπουλου θέλει να έχουν όλοι οι παίκτες του ο Μπάντοβιτς, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ζήτησε από τους παίκτες του να δώσουν και την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο, δίνοντας ως παράδειγμα τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Χωρίς Μέλμπεργκ στην Τρίπολη

 

Στο μυαλό των ανθρώπων του Ολυμπιακού δεν βρίσκεται τίποτε άλλο πέρα από τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς γνωρίζει την σημασία του ματς και αυτό θέλει να κατανοήσουν και οι παίκτες του.

 
Η προπόνηση της Τετάρτης περιελάμβανε ομιλία και προβολή βίντεο του αγώνα με τον Λεβαδειακό. Ο Σέρβος τεχνικός σταματούσε συνεχώς την προβολή για να κάνει άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά σχόλια, ενώ για πρώτη φορά αναφέρθηκε προσωπικά σε κάποιον παίκτη.
 
Δείχνοντας κάποια στιγμή ένα τριπλό τάκλιν του Αβραάμ Παπαδόπουλου τον εκθείασε στους συμπαίκτες του: “Ο Αβραάμ δίνει πάντα την ψυχή του μέσα στο γήπεδο και είναι παράδειγμα για όλους”, ήταν το σχόλιο του Μπάντοβιτς που, ίσως, δεν αναφέρθηκε τυχαία στον διεθνή αμυντικό, με δεδομένο ότι από στην Τρίπολη δεν θα ταξιδέψει ο τραυματίας Όλαφ Μέλμπεργκ.
 
Στην προπόνηση ο Μπάντοβιτς άνοιξε τα χαρτιά του για την ενδεκάδα. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Αντώνης Νικοπολίδης, στην άμυνα οι Γκαλίτσιος, Ζεβλάκοφ, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Ραούλ Μπράβο. Στην μεσαία γραμμή Μαρέσκα, Τοροσίδης, Λούα Λούα και Ντάτολο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ντάρμπισιρ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε