Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Καπέλο: “Ο Μέσι είναι καθαρή ποίηση”

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ύμνοι για τον Αργεντινό άσο της Μπαρτσελόνα από τον πρώην προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης. “Ευχαριστούμε τον Μέσι για όλα εκείνα που μας αφήνει να βλέπουμε”, τόνισε.

Ο Φάμπιο Καπέλο κατέστησε σαφές ότι -για εκείνον- ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο.

«Συμφωνώ με τον Σαμπάολι (Αργεντινό προπονητή της Σεβίλλης), ο οποίος είπε ότι πρέπει να υπάρχουν δύο «χρυσές μπάλες», μία για τον Μέσι και μία για όλους τους άλλους παίκτες. Αυτό που είδαμε στο παιχνίδι με τη Σεβίλη είναι καθαρή ποίηση, το ανώτατο ποδοσφαιρικό επίπεδο» δήλωσε ο Ιταλός,πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μίλαν, μεταξύ άλλων, μιλώντας, στο κανάλι “Fox Sports Italia”.

«Κανένας δεν μπορεί να πάει τόσο γρήγορα με την μπάλα στα πόδια του, να περάσει τόσο ήσυχα τους αντιπάλους και εάν δεν μπορεί να σκοράρει, να δώσει με ευκολία ασίστ. Αυτός είναι ο πραγματικός σούπερ σταρ. Εάν μπορεί κανείς να πάει να τον δει να πάει, διότι η παρουσία του, αξίζει την τιμή του εισιτηρίου. Πελέ, Μαραντόνα και Μέσι είναι οι μεγαλύτεροι στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ευχαριστούμε τον Μέσι για όλα εκείνα που μας αφήνει να βλέπουμε,» συμπλήρωσε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε