Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

“Κάποιοι δεν θέλουν να αλλάξει σελίδα ο ΠΑΟΚ”

“Κάποιοι δεν θέλουν να αλλάξει σελίδα ο ΠΑΟΚ”
Απαντήσεις σε όσα δυσφημιστικά προς το πρόσωπο του, είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, έδωσε ο ενδιαφερόμενος να αγοράσει μετοχές του ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαχπατζίδης.

Στην Ολλανδία ο ΠΑΟΚ – Μπόλονι: Ελπίζω να κάνουμε σύντομα δύο μεταγραφές

Αναλυτικά, η γραπτή δήλωσή του:

«Σχετικά με το χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας το “Έθνος της Κυριακής” της 3ης Ιουλίου 2011 έχω να δηλώσω τα εξής:

1. Πράγματι, κλήθηκα ως μάρτυρας στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου όπως και εκατοντάδες άλλοι πολίτες, χωρίς να έχω καμία άμεση ή έμμεση σχέση με το “σκάνδαλο”, όπως το γνωρίζουμε όλοι και τίποτα περισσότερο.

2. Τα ποσά που έωλα και συκοφαντικά αναφέρονται στο ως άνω δημοσίευμα αφορούν πωλήσεις ακινήτων και προκύπτουν αδιάσειστα από συγκεκριμένες συμβολαιογραφικές πράξεις.

3. Όσον αφορά την περίοδο της ενασχόλησής μου με το συγκρότημα των εφημερίδων “Μακεδονία-Θεσσαλονίκη” τονίζω ότι ουδέποτε εκδιώχθηκα ή “κυνηγήθηκα” νομικά από λοιπούς μετόχους, αλλά αντιθέτως υπήρχε υπόλοιπο οφειλόμενο τίμημα από την πώληση των μετοχών μου, για την είσπραξη του οποίου κινήθηκα νομικά και μετά από απόφαση διαιτητικού δικαστηρίου όπως προβλεπόταν στο συμβόλαιο πώλησης των μετοχών μου, όπου εν τέλει δικαιώθηκα, εισπράττοντας έτσι, μέρος του οφειλόμενου σε μένα τιμήματος μετά από συμβιβασμό.

4.Προφανώς η εξεύρεση επενδυτή για να αλλάξει σελίδα ο ΠΑΟΚ και να μεγαλουργήσει, θορύβησε κάποιους, οι οποίοι σκαρφίζονται χίλιους τρόπους για να επισκιάσουν και να χαλάσουν τελικά αυτή τη συμφωνία. Η δική μου προσπάθεια έγκειται στο να ολοκληρωθεί αυτή η συμφωνία με τον κύριο Βασίλη Φλωρίδη, επιχειρηματία με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, ώστε ο ΠΑΟΚ να ξεπεράσει οριστικά τα οικονομικά του προβλήματα, με στόχο την καθαρή και δίκαιη κατάκτηση τίτλων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

5. Τέλος, δηλώνω ότι θα κινηθώ νομικά εναντίον όποιου με τέτοια συκοφαντικά και αναληθή δημοσιεύματα καταφέρεται εναντίον μου και με κατασυκοφαντεί πλήττοντας την τιμή και την υπόληψή μου.

Με εκτίμηση,
Γιώργος Σαχπατζίδης»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε