Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 18 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

“Κάποιος δίνει... χαρτζιλίκι στον Τσάκα και θα τον μάθω”

“Κάποιος δίνει... χαρτζιλίκι στον Τσάκα και θα τον μάθω”
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 03.01.2013 | 11:45
Πρώτη δημοσίευση: 03.01.2013 | 11:30

Το μέλος του ΔΣ του του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου τόνισε πως δεν περιμένει κάποια θετική εξέλιξη στο θέμα της εισόδου του Πρίγκιπα Φαϊζάλ στην ΠΑΕ, ενώ επισήμανε πως ο Βλάσης Τσάκας “... θα πρέπει να να απολογηθεί και να εξηγήσει γιατί και ποιος είναι πίσω από αυτόν”!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Κωνσταντίνου στον “NovaΣΠΟΡ FM 94.6”:

«Δεν περιμένουμε τίποτα. Ο ΠΑΟ ξέρει από την πρώτη εμφάνιση του Βλάση Τσάκα τι μπορεί να περιμένει. Ο Τσάκας βγαίνει και κάνει δηλώσεις πάντα γραφικός και κανείς δεν τον πιστεύει. Ό,τι και να έχει πει η πλευρά του δεν έχει γίνει τίποτα. Για αυτό και κάνουμε ΔΣ για να προχωρήσουμε τα θέματα του Παναθηναϊκού», επεσήμανε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να δοθεί νέα διορία στον πρίγκιπα.

«Δεν υπάρχει χρόνος για να τρέξουμε τα θέματα που πρέπει να τρέξουν και να μην υπάρχει πρόβλημα για την ΠΑΕ. Για τους λόγους αυτούς δεν μπορούμε να δώσουμε νέα διορία. Η τελευταία ημέρα είναι η 4η Ιανουαρίου ό,τι και να λένε», εξήγησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου ο οποίος στη συνέχεια επανέλαβε την πρόθεση της ΠΑΕ να κινηθεί νομικά κατά του Βλάσση Τσάκα…

«Θα πρέπει ο κ.Τσάκας να απολογηθεί και να εξηγήσει γιατί και ποιος είναι πίσω από αυτόν. Κάποιος δίνει ένα χαρτζιλίκι στον Τσάκα για κάποια έξοδα. Όταν τελειώσει η προθεσμία εγώ θα προσπαθήσω να μάθω ποιος είναι πίσω από τον Τσάκα. Εάν είχε κάνει στη ΣΤ και είχε δώσει την επιταγή θα υπήρχε ένα θετικό στοιχείο. Για τους λόγους αυτούς είμαι δύσπιστος», ανέφερε και σχολίασε για τις κατηγορίες του Βλάσση Τσάκα περί προβλημάτων που αντιμετώπισαν οι άνθρωποι του πρίγκιπα στην προσπάθεια ελέγχου των οικονομικών της ΠΑΕ.

«Είναι ένα μεγάλο κομμάτι συζήτησης και για να είμαστε ειλικρινείς το περιμέναμε. Ο Πρίγκιπας θα μπορούσε μόνος από τη Ντελόιτ να είχε στα χέρια του στα στοιχεία της ΠΑΕ, λόγω των σχέσεων που υπάρχουν με την εταιρεία. Είναι δικαιολογίες που περιμέναμε να πει ο Τσάκας. Τα μεγάλα ντιλ δεν στήνονται έτσι. Γιατί δεν καταθέτει την επιταγή. Ο Σαββίδης έτσι έκανε. Όχι να μην περιμένετε τίποτα. Αύριο θα γίνει η ΑΜΚ και μετά θα πορευτεί με το δικό του πρόγραμμα».

Για τα αγωνιστικά τώρα, ο Βασίλης Κωνσταντίνου επεσήμανε ότι οι πράσινοι κινούνται βάσει του προγραμματισμού που είχε γίνει για την συγκρότηση μιας ομάδας με μικρό μέσο όρο ηλικίας και στόχο να διεκδικήσει τίτλους σε δύο χρόνια…

«Όλα γίνονται για την επόμενη σεζόν. Αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ο ΠΑΟ πρέπει να κατεβάσει το μπάτζετ με νέα παιδιά έτσι ώστε με δύο χρόνιο να διεκδικήσει αυτό που συνήθως ο ΠΑΟ κάνει. Τίτλους; Θέλει προγραμματισμό και υπομονή για αυτό. Οι ομάδες προγραμματίζονται και φτιάχνονται σιγά-σιγά. Δεν θα χτυπήσει πρωτάθλημα από την 1η αγωνιστική. Αλλά πάντα όταν έκανε ανανέωση η ομάδα έπαιρνε και νταμπλ. Γιατί να μην συμβεί. Κανείς όμως δεν είπε ότι πάμε τώρα για τίτλο. Απλώς προσπαθούμε από τώρα για τις επόμενες δύο. Θέλει επιμονή και υπομονή. Οι προβλέψεις ήταν σε άλλο επίπεδο. Πιστέψαμε ότι θα μαζεύαμε περισσότερα χρήματα. Θα δώσουμε άλλα κίνητρα για τον κόσμο να βοηθήσει. Μέσα σε τρια χρόνια ο ΠΑΟ θα έχει ξεχρεώσει και οι μεταγραφές και τα μεγαλύτερα συμβόλαια θα έρθουν», πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμα...

"Δώστε μας τα ονόματα του Δ.Σ."

Μετεγγραφική “επίθεση” από Παναθηναϊκό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT


   Διαδώστε αυτό το άρθρο