Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Καραδοκεί για Σαλπιγγίδη ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι “πράσινοι” περιμένουν να μείνει ελεύθερος ο διεθνής επιθετικός από τον ΠΑΟΚ για να κάνουν κίνηση για την απόκτηση του

Τόσο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα όσο και οι διοικούντες στον Παναθηναϊκό διατηρούν πιστεύουν τρομερά στις ικανότητες του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου παραμονεύουν με σκοπό να τον φέρουν και πάλι στην Παιανία.

Οι «πράσινοι» ευελπιστούν πως το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ είναι πιθανό να λυθεί σύντομα. Ο Δικέφαλος οφείλει 650.000 ευρώ στον παίκτη, και αυτό το ποσό είναι μόνο από το συμβόλαιό του για την φετινή σεζόν (800.000 ευρώ).

Είναι γεγονός πως το συμβόλαιο του διεθνούς επιθετικού είναι δυσβάσταχτο για τον ΠΑΟΚ, ενώ το ενδεχόμενο να πουληθεί ο 31χρονος άσος σε ομάδα του εξωτερικού – κάτι που οι Θεσσαλονικείς θα προτιμούσαν – δεν μαζεύει πολλές πιθανότητες καθώς ο παίκτης δεν «καίγεται» να ξενιτευτεί.

Έτσι λοιπόν, αυτό που περιμένουν στον Παναθηναϊκό είναι αν τελικά οι πληροφορίες τους επαληθευτούν και ο Σάλπι μείνει ελεύθερος, να επέμβουν και να τον κάνουν και πάλι δικό τους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε