Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Καραγεωργίου: Να κάνουμε το παιχνίδι μας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο προπονητής του Εργοτέλη μίλησε για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν πρέπει να επηρεαστεί από την αγωνιστική κατάσταση και τις απουσίες των “πρασίνων”.

Ο Νίκος Καραγεωργίου στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μίλησε για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τις δυσκολίες που θα πρέπει να ξεπεράσει η ομάδα του. Όσο για τις απουσίες του “τριφυλλιού” τόνισε: “Τι Γκαρσία, τι Γκοβού”;
 
Αναλυτικά:
 
Μπροστά μας έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι, οπωσδήποτε δύσκολο και είναι τιμή μας που θα φιλοξενήσουμε ξανά μια μεγάλη ομάδα. Αγωνιστικά εμείς έχουμε δύο ακόμα προπονήσεις για να ολοκληρώσουμε την προετοιμασία μας. Ο τρόπος που θα αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι θα είναι ο ίδιος που αντιμετωπίζουμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια. Θέλουμε να παίξουμε καλά, να κερδίσουμε και πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης μετά το σφύριγμα της λήξης.
 
Ο ΠΑΟ είναι μια ομάδα που έχει πάντα υψηλούς στόχους και όπου και αν παίζει θέλει να κερδίζει. Το ίδιο θα κάνει και εδώ. Εμείς όμως δεν θα προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας στα μέτρα του αντιπάλου, αλλά θα κάνουμε το δικό μας. Δε μπορούμε σε καμία περίπτωση να λέμε ότι είναι “ευκαιρία” για εμάς το ότι ο αντίπαλός μας προέρχεται από άσχημο αποτέλεσμα, ή ότι θα έχει απουσίες. Υπάρχουν παίκτες ισάξιοι που μπορούν να αντικαταστήσουν ο ένας τον άλλο. Αν ας πούμε δεν παίξει ο Γκοβού, θα παίξει ο Λουϊς Γκαρσία.
 
Εμείς δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι καθώς θα περιμένουμε μέχρι και την τελευταία στιγμή για να δούμε ποιους από τους παίκτες μας που έχουν προβλήματα τραυματισμών θα μπορώ να χρησιμοποιήσω. Έχουμε μια δεδομένη σημαντική απουσία που είναι το Ολίσε και για αυτό στον χώρο του κέντρου χρειαζόμαστε τον Σίλβα Ζούνιορ. Τόσο για αυτόν όμως όσο και για τους Αλεξόπουλο και Ρουμπάκη θα περιμένουμε μέχρι και την τελευταία προπόνηση το Σάββατο το πρωί για να δούμε αν είναι υγιείς και μπορέσουν να παίξουν.
 
Περιμένω ότι θα εμφανίσουμε ένα καλό πρόσωπο την Κυριακή και θα ήταν ευχής έργο να είχαμε όλους τους παίκτες μας ετοιμοπόλεμους. Μακάρι όσοι αγωνιστούν να παίξουν ακόμα καλύτερα από τα προηγούμενα παιχνίδια, στα οποία είχαμε επίσης καλές εμφανίσεις. Μια η ζέστη στους πρώτους αγώνες που δώσαμε όμως, μια το άγχος που υπήρχε δεν είχαμε μέχρι τώρα τις νίκες που θα θέλαμε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε