Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Καραγκούνης: Δεν αναφέρθηκα ποτέ στον Νιόπλια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο διεθνής μέσος διέψευσε κατηγορηματικά ότι οι δηλώσεις που έκανε μετά το φιλικό με την Αυστρία, είχαν ως αποδέκτη τον πρώην προπονητή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Καραγκούνης, μιλώντας στον στον Sentra FM, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και ξεκαθάρισε ότι οι δηλώσεις του περί παλαιμάχων δεν ήταν απάντηση στον Νίκο Νιόπλια.

Μεταξύ άλλων ο διεθνής μέσος μίλησε:

Για τον συσχετισμό των δηλώσεών του με τον Νίκο Νιόπλια:

“Ατυχής ερμηνεία από όλους σας. Να σκεφτείτε ότι στο παιχνίδι που αναφέρθηκε ο κ. Νιόπλιας εγώ δεν έπαιζα. Αλλά και να έπαιζα, πάλι το ίδιο θα γινόταν. Ο προπονητής μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Εγώ έχω μάθει ότι οι καλύτερες απαντήσεις δίνονται στο γήπεδο, όχι στα λόγια. Δεν θα μιλούσα για ένα προπονητή έτσι, το θεωρώ πολύ unfair και δεν το έχω κάνει ποτέ στην καριέρα μου.

Το να είμαστε 11οι στον κόσμο, το καλοκαίρι έξι παιχνίδια αήττητοι, δεύτεροι στον όμιλό μας, ε κάτι πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Εδώ στην Ελλάδα ασχολούμαστε ποιος θα τσακωθεί στην Super League και όχι με την Εθνική που είναι πρότυπο.”

Για το πόσο σημαντικό είναι ότι ο Φερνάντο Σάντος δίνει κίνητρο σε όλους τους παίκτες:

“Δυστυχώς για τον εκάστοτε προπονητή Εθνικής δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Εγώ είμαι της γνώμης να μην είναι ούτε κλειστό κλαμπ, αλλά ούτε ανοιχτό να μπαίνει οποιοσδήποτε, επειδή μπορεί να έπαιξε ένα παιχνίδι ή δύο καλά, διότι θα χάσει τη συνοχή της. Ενας συνδυασμός αυτών των δύο χρειάζεται. Να το εκμεταλλευτούν όλοι οι Ελληνες παίκτες για να έρθουν στην Εθνική ομάδα, διότι είναι η μεγαλύτερη τιμή να παίζεις στην Εθνική και ειδικά στην τωρινή.”

Για τον Γιάννη Φετφατζίδη:

“Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης, αλλά οι προσδοκίες που δημιουργούνται με πρωτοσέλιδα και όλα αυτά, μετά ο κόσμος νομίζει ότι μπορεί να παίρνει παιχνίδια μόνος του. Δημιουργούνται μεγαλύτερες εντυπώσεις από όσο πρέπει, είναι κακό να δημιουργείτε προσδοκίες τέτοιες, γιατί γυρίζει μπούμερανγκ.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε