Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Καραγκούνης: Όλα κρέμονται σε μία κλωστή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Στις αιτίες της γκέλας με την Γεωργία ανέφερε με δηλώσεις του ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Γιώργος Καραγκούνης. “Δεν γυάλιζε το μάτι μας αλλά θα συνέλθουμε”, τόνισε.
 

Στην έλλειψη συγκέντρωσης στα πρώτα λεπτά και στο γρήγορο γκολ που δέχθηκε η Εθνική από τη Γεωργία απέδωσε ο Γιώργος Καραγκούνης το “στραβοπάτημα” της Ελλάδας στην πρεμιέρα των προκριματικών του EURO 2012, με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Αναλυτικά:
 
“Σίγουρα δεν ήταν το καλύτερο ξεκίνημα για μας. Πάντα η αρχή είναι ιδιαίτερη και θες να ξεκινάς με τρεις βαθμούς όταν παίζεις στο γήπεδό σου. Το γκολ που δεχτήκαμε μας αποσυντόνισε περισσότερο από ότι θα έπρεπε. Είμαστε μια ομάδα με νέο προπονητή και αρκετά παιδιά που δεν ήταν βασικά στελέχη τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Αργήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε, κάναμε ευκαιρίες και αν ήμασταν πιο τυχεροί θα μπορούσαμε να φτάσουμε στη νίκη. Πρέπει να μπαίνουμε αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό. Εμείς μέχρι να καταλάβουμε τι έγινε είχαμε δεχθεί γκολ. Πολλές φορές είναι λογικό αυτό, αλλά εμάς μας επηρέασε πιο πολύ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου και σε ολόκληρο το δεύτερο παίξαμε καλά. Όμως το σοκ από το γκολ στην αρχή μας γέμισε άγχος.
 
Πετάξαμε δύο βαθμούς και με αντίπαλο τη Γεωργία έπρεπε να νικήσουμε, τουλάχιστον όμως δεν χάσαμε και τώρα κοιτάζουμε τη συνέχεια. Είδαμε και άλλες ομάδες που έπεσαν θύματα εκπλήξεων. Κάθε εμπόδιο για καλό. Θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι, να μην έχουμε τέτοια αποτελέσματα, ιδίως στην έδρα μας, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.
 
Η Κροατία ίναι μια πολύ ποιοτική ομάδα με σπουδαίους παίκτες. Έχουν τον ίδιο προπονητή και είναι μια στρωμένη ομάδα, σίγουρα ο πιο δύσκολος αντίπαλός μας. Δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός με το αποτέλεσμα με τη Γεωργία. Όλοι προερχόμαστε από προετοιμασία, χωρίς επίσημα ματς, ενώ υπάρχουν και άλλα προβλήματα. Τις τελευταίες 20 μέρες δεν έχουμε κάνει ένα ματς, πήγαμε να παίξουμε με την Τζένοα και είδατε τι έγινε με το χόρτο. Έχουμε στεναχωρηθεί, αλλά πιστεύουμε ότι με πολύ δουλειά θα χαμογελάσουμε εμείς, αρκεί να μάς χαμογελάσει λίγο και η τύχη. Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε