Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Καραμπάκ – ΠΑΟΚ: Δεν προπονήθηκε ο Μυστακίδης, αμφίβολοι Κλάους και Λέοβατς

ΦΩΤΟ intime.gr
ΦΩΤΟ intime.gr

Ο “δικέφαλος του Βορρά” ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Καραμπάκ, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Πανέτοιμος για την αναμέτρηση με τους Αζέρους είναι ο Στέλιος Μαλεζάς, που προπονήθηκε κανονικά με τους παίκτες του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Καραμπάκ.

Από την άλλη, ο Γιάννης Μυστακίδης ταλαιπωρείται από ίωση και παρέμεινε στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η “ασπρόμαυρη” αποστολή, λόγω πυρετού. Αυτό που μένει να φανεί, είναι το αν θα καταφέρει να είναι στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για το αυριανό παιχνίδι…

Την ίδια ώρα, ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος έχει μια κάκωση στο γόνατο από κλωτσιά που δέχτηκε στο ματς με τον Ηρακλή, προπονήθηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, κάτι που ισχύει και για τον Μαρίν Λέοβατς.

Έτσι, η συμμετοχή των δυο παικτών στο αυριανό ματς είναι αμφίβολη. Με δεδομένο το πρόβλημα του Κλάους Αθανασιάδη, ο Βλάνταν Ίβιτς είναι πολύ πιθανό να βάλει στη θέση του Περέιρα ή Κουλούρη, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί ο Κίτσιου στη θέση του Κροάτη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε