Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Καράμπελας: Πρόκληση η κορυφή

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Το εγκώμιο του Νίκου Κωστένογλου έπλεξε ο αμυντικός της ΑΕΚ που δήλωσε επίσης την αισιοδοξία του να βρεθεί επενδυτής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Καράμπελας μιλώντας σε σπουδαστές αθλητικής δημοσιογραφίας:
 
Για τον Κωστένογλου: “Η αλλαγή προπονητή έχει αλλάξει το κλίμα στην ομάδα και έχει φέρει ηρεμία. Ο κ. Κωστένογλου προσέδωσε στην ομάδα την καλή αμυντική λειτουργία”.
 
Για τον μεγάλο του στόχο: “Είναι δίχως αμφιβολία η κλήση μου στην Εθνική ομάδα”.
 
Για τα οικονομικά προβλήματα της ΑΕΚ: “Η οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα μας έχει συσπειρώσει περισσότερο και έχει φθείρει τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Όλοι λέμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κορυφή κι ας είμαστε απλήρωτοι. Κι αυτό είναι μεγάλη πρόκληση. Μακάρι να βρεθεί μία βιώσιμη λύση για την ΑΕΚ, η οποία όμως δεν πρέπει να είναι πρόσκαιρη”.
 
Τι τον έχει πειράξει περισσότερο στην καριέρα του: “Ένιωσα αποτροπιασμό και στενοχώρια που δεν χάρηκα με τους συμπαίκτες μου και το μεγάλο μέρος του κόσμου της ομάδας τον περσινό τίτλο του Κυπέλλου, λόγω των επεισοδίων”.
 
Για το πρωτάθλημα του 2008, καθώς και για το φετινό: “Η άποψή μου για το πρωτάθλημα του 2008 είναι ότι δεν μπορείς να “κόβεις” έναν τίτλο απ’ αυτούς που έχουν μοχθήσει για να τον κατακτήσουν. Αν ήμουν ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, θα το πανηγύριζα βέβαια, αλλά μέσα μου δεν θα χαιρόμουν. Στο φετινός, όπως και σε κάθε πρωτάθλημα, κίνητρο υπάρχει. Το θέμα είναι να σε αφήσουν να το διεκδικήσεις! Εμείς στοχεύουμε στον τίτλο και τον θέλουμε όσο τίποτε άλλο, αφού 17 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πάρα πολλά. Νοιώθουμε να παίζουμε έχοντας αλυσίδες στα πόδια μας”.
 
Για την ομάδα της καρδιάς του: “Δεν ονειρεύομαι να φορέσω φανέλα άλλης ομάδας. Το όνειρό μου το έχω πραγματοποιήσει ήδη και η μεγαλύτερη ομάδα είναι για μένα η ΑΕΚ, την οποία υποστηρίζω από μικρό παιδί”.
 
Για την έδρα της ΑΕΚ: “Χίλιες φορές θα προτιμούσα ως έδρα τη Ριζούπολη από το ΟΑΚΑ. Παίξαμε πέρυσι με τον Πανσερραϊκό και ο κόσμος έσπρωχνε την ομάδα”.
 
Για τον πιο δύσκολο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει: “Δίχως αμφιβολία ήταν η Μπάγερν Μονάχου όταν έπαιζα στον Άρη. Δεν προλαβαίναμε να τρώμε γκολ (6-0)”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε